Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Web sitesi yaptım nasıl olmuş?

R

redamancy4

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
31
Kendime bir web sitesi yaptım da, merak ettim nasıl olmuş sizce? Daha çok kişisel bir proje gibi düşünebilirsiniz. Tasarımı falan kendim yaptım, hazır tema kullanmadım. Kodlama kısmında da bayağı uğraştım açıkçası. İlk defa böyle büyük bir projeye giriştim, acemilikler illaki vardır. Eleştiriye açığım, gördüğünüz hataları, eksikleri söylerseniz çok iyi olur. Belki daha da geliştirebilirim. İçerik olarak da biraz blog tarzında oldu. Gezi yazıları falan ekledim. Bir de ufak bir portfolyo bölümü var. Ziyaret edip yorumlarınızı bekliyorum. Hangi konularda iyileştirme yapabilirim? Sizin kendi web siteleriniz var mı, varsa ne üzerine?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri