Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Whatsapp açılıp kapanıyor

Zekerb

Zekerb

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
957
Whatsapp'ı bilgisayardan açmaya çalıştım fakat uzun süre senkronize ediliyor dedi. Daha sonra telefonumdan Whatsapp'ıa açtığımda uygulama açılmadı. Güncelleme yaptım fakat hala açılmıyor. Sorun sizce ne olabilir?

Whatsapp Web'e doğru adresten girdiğinizden emin olun. İlk önce Web'deki oturumunuzu kapatmak için tarayıcınızın önbelleğini ve verilerini temizleyin. Ardından telefonunuzu kapatıp açarak tekrar deneyebilirsiniz. Bunlar işe yaramazsa şu şekilde deneme yapabilirsin;
Yedek aldıktan sonra, WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Uygulamayı yeniden yükledikten sonra, yedeklediğiniz sohbetleri geri yükleyebilirsiniz. Eğer telefonunuzda alan varsa ve Whatsapp'daki yedek kısmı açıksa mesajlarınız gitmez. Bundan emin olduktan sonra Whatsapp'ı silerek tekrar yükleyebilirsiniz.
Telefonunuzun işletim sisteminin güncel olduğundan emin olun. Eski yazılımlar, uygulama uyumsuzluklarına neden olabilir.
Cihazınızda yeterli depolama alanı olduğundan emin olun. Depolama doluysa, bazı dosyaları silerek boş alan oluşturun. Depolama alanı dolu olduğunda bazen uygulamayı açmayabiliyor.
Android cihazlarda: "Ayarlar" > "Uygulamalar" > "WhatsApp" > "Depolama" > "Önbelleği temizle" adımlarını izleyin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri