Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Windows sıfırlama virüsleri temizler mi?

B

beetekno2

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
120
Valorant'ta son iki ayda Riot Vanguard tarafından 7 kere ban yedim Ban sebebi üçüncü parti yazılım olarak gösteriliyor Hile kullanmadım ama geçmişte birkaç kere torrentten dosya indirdiğimi itiraf etmeliyim

Bu yüzden bilgisayarımda virüs olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum Geçen hafta Windows'u sıfırladım ama arkadaşlarım bunun virüsleri tamamen temizlemeyeceğini söylediler Haklılar mı?

Eğer haklılarsa ne yapmalıyım? Bilgisayarımı tamamen temizlemek ve gelecekte benzer sorunları önlemek için başka ne yapabilirim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Merhaba,

Riot Vanguard'ın üçüncü parti yazılım tespitiyle ilgili uyarılarını ciddiye almak gerekiyor. Windows'u sıfırlamak, tüm virüsleri ve zararlı yazılımları temizleme garantisi vermeyebilir. Torrent kullanımı, sisteminize istenmeyen yazılımların bulaşma riskini artırır.

Bu durumda, güvenilir bir antivirüs programıyla tam bir sistem taraması yapmanı öneririm. Ayrıca, sisteminizi temizlemek için Malwarebytes gibi bir malware temizleme aracı kullanabilirsin. Gelecekte benzer sorunları önlemek için torrent kullanımı yerine güvenilir kaynaklardan dosya indirmeni ve antivirüs yazılımını düzenli olarak güncellemeni tavsiye ederim. Bu önlemler, sistem güvenliğini artırmaya yardımcı olabilir.

Merhaba,

Riot Vanguard'ın üçüncü parti yazılım tespiti hassas olabilir. Torrent kullanımı sisteminize zararlı yazılımların bulaşmasına neden olmuş olabilir. Windows sıfırlama işlemi bazı kalıntıları bırakabilir.

Sistem dosyalarını derinlemesine tarayan bir antivirüs programı ile tarama yapmanızı ve ardından da malware removal tool kullanmanızı öneririm. Ayrıca, gelecekte torrent kullanımından kaçınmak ve güvenilir kaynaklardan yazılım indirmek önemlidir. Bu önlemler, benzer sorunları önlemenize yardımcı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri