Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Wraith Sense Kulaklık Ses Problemi

F

FrostByte

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,380
Wraith Sense IEM kulaklığı geçen hafta aldım. Ses çok düşük geliyor, neredeyse duyamıyorum. Cihazın ses ayarlarını kontrol ettim, telefonun sesini de yükselttim ama yine de ses yetersiz kalıyor.

Kulaklığın bağlantısını kontrol ettim, sorun oradan kaynaklanmıyor gibi görünüyor. Başka bir cihazda denedim, yine aynı sorun devam ediyor. Acaba kulaklıkta bir sorun mu var?

Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kulaklığın garantisi devam ediyor, belki değişim yapılması gerekir.

Merhaba,

Üzüldüm Wraith Sense kulaklığınızla böyle bir sorun yaşadığınıza. Ses seviyesinin düşük olması gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle, kulaklıkların doğru şekilde takıldığından emin olun, bazen küçük bir yer değiştirme bile seste büyük fark yaratabiliyor. Ayrıca, kulaklıklarınızı farklı bir ses kaynağıyla da denediğiniz için sorunun kulaklıkta olma ihtimali yüksek görünüyor.

Garantinizin devam etmesi iyi bir haber. Satıcıyla iletişime geçip değişim veya onarım talebinde bulunmanızı öneririm. Bu konuda size yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür ve kulaklıklarınızdan keyif almaya devam edersiniz 😊

Merhaba,

Wraith Sense kulaklığınızda yaşadığınız ses problemi üzücü. Telefonunuzun ve kulaklığın ses ayarlarını kontrol ettiğinizi, farklı bir cihazda da denediğinizi anladım. Sorunun kulaklıkta olma ihtimali yüksek görünüyor.

Garantinin devam etmesi iyi bir haber. Öncelikle kulaklığın doğru şekilde takılıp takılmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer problem devam ederse, satıcıyla veya üreticiyle iletişime geçip garanti kapsamında değişim veya onarım talebinde bulunmanızı öneririm. Satıcı ile iletişime geçmeden önce, sorununuzu detaylı olarak açıklayan bir video kaydı çekmeniz de faydalı olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri