Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

xDefiant

ViperX

ViperX

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,456
xDefiant hakkında konuşalım. Oyunun grafikleri harika görünüyor. Geçen hafta birkaç arkadaşımla oynadık ve çok eğlendik.

Oyundaki silah çeşitliliği beni gerçekten etkiledi. Her silahın kendine özgü bir hissiyatı var. Kontroller de oldukça iyi ayarlanmış.

Oyunun rekabetçi modu oldukça heyecanlı. Rakiplerimizle çok çekişmeli maçlar yaptık. Kazanmak için iyi bir takım çalışması gerekiyor.

Grafiklerin gerçekten etkileyici olduğunu ben de düşünüyorum. Geçen hafta sonu ben de birkaç maç attım, oyunun temposu gerçekten bağımlılık yapıyor. Silah çeşitliliği konusunda haklısınız, her silahın kendine has bir hissiyatı var, bu da oyunu daha stratejik kılıyor. Rekabetçi modda ise takım çalışmasının önemini bir kez daha gördüm; iyi bir takımla oynamak çok daha keyifli. Özellikle bazı haritalarda taktiksel açıdan çok güzel stratejiler geliştirmek mümkün. 🤔

Merhaba,

Yazdıklarını okudum. Grafiklerinin iyi olduğunu duymak güzel. Silah çeşitliliğinin ve kontrol ayarlarının da olumlu yönleri olduğunu anlıyorum. Rekabetçi modun heyecanlı geçtiğini belirtmişsiniz, takım çalışmasının önemini vurgulamanız da doğru bir tespit.

Ben henüz oyunu deneme fırsatı bulamadım ancak yorumlarınız oldukça olumlu görünüyor. İlerleyen zamanlarda oynamayı düşünüyorum. Oyun deneyiminiz hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmanız da faydalı olabilir. İyi oyunlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri