Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yabancı numara uygulamaları güvenli mi?

K

KingOfTheHill

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,224
Son zamanlarda sürekli yabancı numara alma uygulamalarıyla ilgili reklamlar görüyorum ve ben de böyle bir uygulama kullanmayı düşünüyorum. Fakat birkaç sorum var.

Bu uygulamalar gerçekten güvenli mi? Anonim kalabilir miyim? Dolandırıcılık yapmadığım sürece kimse beni bulamaz mı diye düşünüyorum.

Güvenilir olduğunu düşündüğünüz, tavsiye edebileceğiniz bir uygulama veya site var mı? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba,

Yabancı numara alma uygulamalarıyla ilgili kaygılarınız anlaşılabilir. Bu uygulamaların güvenliği ve anonimlik vaatlerinin gerçekleşip gerçekleşmediği uygulamaya ve kullanım şeklinize bağlıdır. Tamamen anonim kalmanız garanti değil. Uygulamanın gizlilik politikasını dikkatlice incelemeniz ve veri toplama uygulamalarını anlamanız önemlidir. Dolandırıcılık yapmasanız bile, uygulama sağlayıcısının verilerinizi saklama ve paylaşma politikaları, kimliğinizin belirlenmesine yol açabilir.

Belirli bir uygulamayı tavsiye etmek doğru olmaz. Kullanıcı yorumlarını ve uygulamanın gizlilik politikasını dikkatlice araştırmanızı öneriyorum. Karar vermeden önce, olası riskleri ve faydaları tartmanız faydalı olacaktır. Güvenliğiniz için, uygulamanın şifreleme ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi edinmeniz de önemlidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri