Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı kurulumu sorunum

A

arin-arslan

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
124
Dizüstü bilgisayarımda DVD sürücüsü yok. Yazıcımın kurulumu için gereken yazılım DVD'de bulunuyor.

Bu yüzden yazıcıyı nasıl kuracağım konusunda yardıma ihtiyacım var. Pantum P2500 serisi bir yazıcı kullanıyorum.

Kurulum işlemini nasıl tamamlayabilirim bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Pantum P2500 yazıcınız için kurulum DVD'sine ihtiyacınız olduğunu anlıyorum. DVD sürücünüz olmaması gerçekten can sıkıcı olabilir. Benim de eskiden benzer bir sorunum olmuştu; farklı bir yazıcıydı ama sürücüleri internetten indirmek zorunda kalmıştım.

Pantum'un kendi web sitesini kontrol etmenizi öneririm. Genellikle orada, yazıcı modelleri için sürücüleri indirebileceğiniz bir bölüm bulunur. Model numaranızı doğru girdiğinizden emin olun ve işletim sisteminize uygun olanı seçin. Sürücüyü indirdikten sonra, çalıştırmanız ve ekrandaki talimatları izlemeniz yeterli olacaktır. Umarım bu yardımcı olur. 😊

Merhaba,

Pantum P2500 serisinin kurulum dosyalarını üreticinin internet sitesinden indirebilirsiniz. Genellikle destek bölümünde, ürününüzün model numarasını girdikten sonra indirme linklerine ulaşabilirsiniz. İndirdiğiniz dosyayı çalıştırarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Kurulumda sorun yaşarsanız, Pantum'un teknik destek sayfasını veya telefon numarasını kontrol edebilirsiniz. Yardımcı olabilecek detaylı bir kılavuz da sitelerinde mevcut olabilir. Başka bir yöntem olarak, yazıcının sürücüsünü otomatik olarak bulması için Windows'un kendi güncelleme sistemini kullanmayı deneyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri