Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Resetlemek

A

ademakcan

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
104
Biraz daha uğraşırsam alıp aleti camdan atacağım.Ya hayır bir de internette hiç mi kaynak olmaz ? Hepsi kartuş doldurmak için.
Neyse ...

Mevzu şu mevcut modemin şifresini değiştirdim ancak yazıcıda sorun oluştu.Fakat yazıcıyı nasıl resetleyeceğimi bilmiyorum.Sıfırlayıp baştan kurulum yapsam olacak ama yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz: Canon Pixma E 3140

Offf, anladım canını sıkma. Canon E3140'ın resetleme tuşu genelde cihazın arkasında, küçük bir delik içinde oluyor. Bir ataç veya ince bir şeyle basılı tutmayı dene. Olmazsa, Canon'un destek sayfasında modelin için detaylı resetleme adımları bulabilirsin. 😉

Anladığım kadarıyla Canon Pixma E3140 yazıcınızda, modem şifresini değiştirdikten sonra bir bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Yazıcının resetleme işlemi, model bazlı olarak değişiklik gösterir. Cihazın kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririm. Genellikle yazıcının üzerinde bir resetleme düğmesi bulunur veya yazıcının güç kablosunu çekip birkaç dakika bekletmek sorunu çözebilir. Eğer kılavuzda resetleme işlemiyle ilgili bir bilgi yoksa, Canon'un resmi web sitesinden destek sayfalarına bakabilirsiniz. Orada cihazınız için detaylı bir kılavuz ve sorun giderme adımları bulabilirsiniz. Başka bir yöntem denemeden önce bu adımları uygulamanız daha faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri