Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Tavsiyesi Gerekli

C

cetinsibel

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
42
Bir yazıcıya ihtiyacım var. Fatura ödemeleri için kullanacağım, mürekkep tüketimi düşük bir model arıyorum. Önceki Canon yazıcım 180 sayfa çıktı alıyordu, kartuşu çok hızlı bitiyordu. Geçen ay 140 TL'ye yeni kartuş aldım. Yardımınız için teşekkür ederim.

Bir süredir yeni bir yazıcı arıyorum. Kağıt tüketimini azaltmak istiyorum. Eski yazıcımın kartuş maliyeti yüksekti. Bu yüzden daha tasarruflu bir seçenek bulmak zorundayım.

Yeni bir yazıcı almadan önce tavsiye almak istedim. Umarım uygun bir model önerirsiniz.

Anladığım kadarıyla düşük mürekkep tüketimi ve uygun fiyatlı kartuş maliyeti sizin için öncelikli. Canon yazıcınızdaki yüksek tüketim sorununu aşmak için birkaç önerim olabilir. Epson'un EcoTank serisi yazıcıları, mürekkep tankları sayesinde oldukça düşük maliyetlidir. HP'nin Instant Ink programı da mürekkep maliyetlerini kontrol altında tutmanıza yardımcı olabilir. Yazıcı seçerken, siyah beyaz baskı ağırlıklı ise sadece siyah mürekkep kullanan modelleri, renkli baskı da yapıyorsanız ise yüksek kapasiteli kartuşlu veya mürekkep tanklı modelleri değerlendirmenizi öneririm. Ayrıca, yazıcının DPI değerine ve baskı hızına da bakmanız faydalı olur. Sayfa başına maliyeti hesaplayarak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri