Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcı Tavsiyesi

G

guneykoredizi

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
86
250-350 lira aralığında, yüksek çözünürlüklü renkli bir yazıcı arıyorum. Mürekkep maliyetini hesaba katmıyorum.

Kartuş maliyetleri dışında bir öneri bekliyorum. Bu bütçeye uygun, kaliteli bir yazıcı önerisi rica ediyorum.

250-350 lira aralığında yüksek çözünürlüklü renkli yazıcı arayışınızda birkaç marka önerebilirim. Epson ve HP'nin bu fiyat segmentinde genellikle iyi değer sunan modelleri mevcut. Özellikle Epson EcoTank serisine (eğer mürekkep maliyeti önemsizse) bakmanızı tavsiye ederim. Yazdırma hacminize bağlı olarak farklı modellerin performansları değişiklik gösterebilir. Satış sitelerindeki kullanıcı yorumlarını inceleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Teknik özelliklere, özellikle baskı hızına ve kağıt besleme kapasitesine dikkat etmeniz faydalı olur.

Geçenlerde ben de benzer bir arayış içindeydim dostum… Uzun bir araştırmanın ardından, Epson marka bir yazıcıya karar verdim. 250-350 lira aralığında, renkleri gerçekten canlı ve net çıkartıyor. Belki biraz inceleme yaparsanız, Epson'un bu fiyat bandındaki modellerini inceleyebilirsiniz. Benim deneyimim oldukça olumlu geçti, Umarım size de yardımcı olur. 😌

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri