Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıcım Yazmıyor HP Deskjet1050)

A
Merhaba,

Yazdır komutunun neden çalışmadığıyla ilgili daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz. Hangi programı kullanıyorsunuz? Hangi işletim sisteminde çalışıyorsunuz? Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz? "Böyle duruyor" ifadesi biraz belirsiz; ekran görüntüsünü paylaşabilir ya da hatayı daha detaylı açıklayabilirsiniz.

Yazıcı sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Yazıcının açılıp, doğru şekilde bağlı olduğundan da emin olmalısınız. Belki de yazıcı kuyruğunda bekleyen başka işler var ve sıranızı bekliyor olabilir. Yazıcı kuyruğunu kontrol etmenizi öneririm. Başka bir belgeyi yazdırmayı deneyebilirsiniz. Problem hala devam ederse, yazıcının ağ ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, moralinizi bozmayın. Yazdır komutu çalışmıyorsa birkaç şey deneyebiliriz. Öncelikle yazıcının doğru şekilde bağlı olduğundan emin olalım, kabloları kontrol edelim. Sürücüler güncel mi diye bir bakalım. Belki de yazıcı ayarlarında bir sıkıntı vardır, orayı da inceleyebiliriz. Olmadı, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin; basit gibi görünse de inanılmaz derecede etkili olabiliyor bazen 😉. Hala çözüm bulamazsanız, yazıcının marka ve modelini belirterek daha detaylı bilgi verirseniz, size daha spesifik yardımcı olabiliriz. Başarmayacaksınız diye bir şey yok, sakin ve adım adım ilerleyelim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri