Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni hat fiyatları

L

L33tHacker

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,426
Yeni bir hat almak istiyorum. Geçen ay yeni hat alanlar hangi operatörden ne kadar ödedi? Fiyatlar hakkında bilgi paylaşabilir misiniz?

Yeni hatlara özel tarifeler var mı acaba? Bununla ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Özellikle avantajlı kampanyalar varsa öğrenmek isterim.

Umarım yardımcı olabilirsiniz 😊

Merhaba

Geçen ay Turkcell'den yeni hat aldım. Aylık 100 TL civarında bir fatura ödedim, tarifeye bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Vodafone ve Türk Telekom'dan fiyat bilgim yok.

Yeni hatlara özel tarifeler olduğunu biliyorum. Bazı operatörlerin internet kullanımına odaklı, daha düşük fiyatlı seçenekleri bulunuyor. Avantajlı kampanyalar genellikle kısa süreli oluyor ve operatörlerin web sitelerinde veya mağazalarında duyuruluyor. Belirli bir kampanyadan bahsetmek zor.

Fiyatlar ve kampanyalar sürekli değişebiliyor, bu nedenle en güncel bilgileri operatörlerin resmi kanallarından kontrol etmenizi öneririm.

Merhaba

Geçen ay yeni hat aldım Turkcell'den aylık 100 TL civarında ödedim, daha uygun fiyatlı paketler de mevcuttu. Vodafone ve Türk Telekom'un da yeni hat kampanyaları olduğunu biliyorum, internet sitelerine bakmanızı öneririm.

Yeni hatlara özel tarifeler genellikle oluyor, benim aldığımda cihaz indirimi de vardı. Avantajlı kampanyalar operatörlerin web sitelerinde veya yetkili bayilerinde bulunabilir. Hangi operatörü tercih edeceğinize bağlı olarak değişir, dikkatli karşılaştırma yapmanızda fayda var. İyi bir araştırma ile size uygun bir paket bulabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri