Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YouTube 'Your YouTube history is off' hatası çözümü

nebiark

nebiark

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
752
Youtube'da "Your YouTube history is off" hatasını alıyorum. Ayrıca video önerisi yapmıyor. Giriş yapmadan izliyorum ama hep böyle izliyordum. Sorun ne olabilir?

Eğer kişiselleştirilmiş öneriler almak istiyorsanız, izleme geçmişinizi etkinleştirmeniz gerekmektedir. Şu şekilde etkinleştirebilirsin;
  1. YouTube ana sayfasında "Your watch history is off" uyarısının bulunduğu bölüme gidin.
  2. "Ayarları Güncelle" veya benzeri bir seçeneğe tıklayın.
  3. Açılan sayfada "İzlediğiniz YouTube videolarını dahil et" seçeneğini etkinleştirin.
  4. Sayfayı yenileyerek ana sayfada önerilerin görünmesini sağlayın
Giriş yapmadan YouTube'u kullanıyorsanız, izleme geçmişiniz tarayıcı çerezleri aracılığıyla tutulur. Ancak, YouTube'un son güncellemeleriyle birlikte, giriş yapmamış kullanıcılar için öneriler sınırlı hale geldi sanırım.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak birkaç olası neden düşünülebilir. YouTube'un sunucularında geçici bir sorun yaşanıyor olabilir. Ayrıca, tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bu, bazen benzer sorunları çözebiliyor. Eğer sorun devam ederse, farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanarak denemenizi öneririm. YouTube'un yardım merkezini kontrol etmeniz de faydalı olabilir; orada daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Bazen basit bir güncelleme bile sorunu çözebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri