Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yurt dışı iPhone'umu eski telefonumda nasıl kullanabilirim?

B

berk-inag

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
116
Başlığı biraz garip olmuş olabilir, kusura bakmayın. Elimde yurt dışı bir iPhone 13 var ve 7 ay sonra kapanacakmış. Eski iPhone'uma SIM kartımı takarsam, yeni iPhone'umdan gelen aramaları ve mesajları cevaplayabilir miyim? Böyle bir şey duymuştum, doğru mu acaba?

Bunu öğrenmek istiyorum çünkü eski telefonumda da aynı numarayı kullanmak istiyorum. Yeni telefonum kapanınca iletişimimi kesintiye uğratmak istemiyorum.

Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Eski telefonumun da aynı şebekeyi desteklediğini düşünüyorum.

Merhaba,

Yurt dışı iPhone'unuzun 7 ay sonra kapanmasıyla ilgili endişenizi anlıyorum. Eski telefonunuza SIM kartınızı takmanız durumunda yeni telefonunuzdan gelen aramaları ve mesajları alma ihtimaliniz düşük. Bu durum, yeni telefonun kapanmasıyla birlikte hattınızın devre dışı kalmasıyla ilgili.

Yeni iPhone'unuzun kapanmasının sebebi önemli. Eğer faturalı bir hat kullanıyorsanız ve ödeme yapılmazsa hat kapatılır, bu durumda eski telefonunuzla da iletişime geçemezsiniz. Ön ödemeli bir hat kullanıyorsanız ve hattınızın süresi dolduysa, yine aynı durum söz konusu.

Öncelikle telefonunuzun kapanma sebebini araştırmanız ve operatörünüzle iletişime geçmeniz faydalı olur. Hattınızın aktif kalmasını sağlamanız, eski telefonunuzu kullanarak iletişimi sürdürmeniz için en etkili çözüm olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri