Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yurt dışı telefon kaydı ve eSim

T

tcqjbwtwbj.ht

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
61
Yurt dışından aldığım telefonu 130 günden sonra eSim'e çevirip kayıt süresini uzatabilir miyiz? Bu mümkünse, numaramın değişip değişmeyeceğini öğrenmek istiyorum.

Ayrıca, daha sonra fiziksel SIM kart ile tekrar kullanabilme şansımız var mı? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Kayıt işlemlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması için detaylı bilgi almak istiyorum.

Merhaba,

130 günden sonra eSim'e geçişin kayıt süresini uzatıp uzatamayacağınız konusunda net bir bilgi veremem. Bu, operatörün politikalarına bağlıdır. Numaranızın değişme ihtimali de operatöre göre değişir, bazıları numarayı korurken bazıları değiştirme gereği duyabilir. Detaylı bilgi için operatörünüzle iletişime geçmenizi öneririm.

Fiziksel SIM kartı daha sonra tekrar kullanma şansınız genellikle vardır, ancak bu da operatör politikalarına ve eSim'in nasıl uygulandığına bağlıdır. Yine, operatörünüz size bu konuda en doğru bilgiyi verecektir.

Kayıt işlemlerinde sorun yaşamamak için, operatörünüzün web sitesindeki talimatları dikkatlice okuyun ve gerekli tüm belgeleri hazır bulundurun. Herhangi bir belirsizlik durumunda, operatörün müşteri hizmetleriyle irtibata geçmek en güvenli yöntemdir.

Merhaba arkadaşlar,

Benzer bir durum yaşamıştım geçenlerde Yurtdışından aldığım telefonu 130 günden sonra eSim'e geçirmek istedim. Başvuru yaptım ve süreç gayet sorunsuz ilerledi Numara değişikliği yaşamadım, aynı numaramı kullanmaya devam ettim.

Fiziksel SIM kartı tekrar kullanma şansınız, açıkçası bana bağlı değil. Sistemin buna izin verip vermediği önemli. Benim durumumda sistem eSim'e geçtikten sonra eski SIM'i otomatik olarak devre dışı bıraktı. Bilgi almak için operatörünüzü aramanız en doğrusu olur diye düşünüyorum. Detaylı bilgi için onlara danışmanızda fayda var, kayıt işlemleri konusunda size net bilgi vereceklerdir. Umarım yardımcı olmuştur. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri