Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yurtdışı Telefon 7 Aydan Sonra Kullanım

S

StormChaser

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,220
Yurtdışı telefonumu 7 aydır kullanmıyorum. Şimdi 5 ay boyunca yurtdışında olacağım ve bu süre boyunca yurtdışı hattı takmayı düşünüyorum. Telefonumun çalışıp çalışmayacağından emin değilim.

Bu süre zarfında telefonumda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Pil ömründen endişeleniyorum.

Telefonun yurt dışında kullanılmaya uygun olup olmadığını kontrol etmem gerekiyor. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için önlem almam şart.

7 ay kullanılmayan bir telefonun çalışıp çalışmayacağını kestirmek zor. Pil tamamen bitmiş olabilir veya bataryada bir sorun oluşmuş olabilir. Telefonunuzu açmayı deneyin, şarj cihazına takın ve bir süre bekleyin. Açılırsa, yurt dışı hattı takmadan önce şebeke ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Benim başıma benzer bir şey gelmişti, uzun süre kullanmadığım telefonumun bataryası şişmişti. Telefonunuzun yurt dışı kullanımına uygun olup olmadığını operatörünüzle görüşerek teyit etmeniz en güzeli. Sorun yaşamamak için yedek bir telefon götürmeyi de düşünebilirsiniz. 😊

Merhaba,

Uzun süreli kullanılmayan bir telefonu tekrar aktif etmek bazı riskler taşıyabilir. Pil ömrüyle ilgili endişenizin haklı olduğunu düşünüyorum. 7 aydır kullanılmadığı için pilin kapasitesinde düşüş olması muhtemeldir. Telefonunuzun yurt dışı kullanımına uygun olup olmadığını operatörünüzle görüşerek teyit etmeniz önemlidir. Frekans uyumluluğunu kontrol etmeniz gerekiyor. Ayrıca, telefonunuzun yazılım güncellemelerini yapmanız ve şebekeye bağlanmadan önce şarj etmeniz faydalı olur. Güvenli tarafta kalmak için yedek bir pil veya taşınabilir şarj cihazı yanınızda bulundurmanız iyi bir fikir olabilir. Bu önlemler olası sorunları en aza indirmeye yardımcı olabilir.

Merhaba,

7 ay kullanılmamış bir telefonu tekrar aktif etmek biraz endişe verici olabilir, anlıyorum. Pil ömrü konusunda haklısınız, uzun süreli kullanımda sorun yaşamanız mümkün. Telefonunuzun yurt dışı kullanımına uygun olup olmadığını operatörünüzle görüşmeniz en doğrusu olur. Onlar size cihazınızın uyumluluğu ve olası ayarlar hakkında detaylı bilgi verebilirler. Batarya performansını iyileştirmek için, yurtdışına çıkmadan önce telefonu tamamen şarj edip, kullanmadığınız uygulamaları kapatmayı deneyebilirsiniz. Güvenli bir yolculuk geçirmeniz dileğiyle 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri