Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırık ekranlı telefon nasıl değerlendirilir?

SkyRider

SkyRider

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,411
Eski telefonumun ekranı kırık, nasıl değerlendirebilirim? Geçen hafta düşürdüm ve ekranı tamamen gitti.

Pc'ye yansıtamam çünkü usb hata ayıklama kapalıydı. Onarım masrafı telefonun değerinden fazla olur diye düşünüyorum.

Bu durumda ikinci el piyasasında ne kadar değerlendirilebileceğini merak ediyorum. Belki parça parça satabilirim ama işin içinden çıkamam.

Birkaç yerden fiyat almayı düşünüyorum. Umarım iyi bir fiyat bulurum.

Merhaba,

Ekranı kırık telefonların ikinci el piyasası değeri genellikle düşüktür. Tamir maliyetinin cihaz değerini aşması durumunda, parçaları satmayı düşünmeniz mantıklı olabilir. Ancak, bu işlem zaman alıcı ve zahmetli olabilir.

İkinci el telefon alım satımı yapan yerlerden fiyat teklifi almanız iyi bir fikir. Bununla birlikte, parçalar halinde satmayı düşünüyorsanız, online platformlarda veya elektronik eşya tamircilerine ulaşabilirsiniz. Fiyatlar, telefonun modeline ve parçaların durumuna göre değişkenlik gösterecektir. İyi bir araştırma yaparak en uygun çözümü bulabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Merhaba, geçmiş olsun… Ekranı tamamen kırılmışsa gerçekten zor bir durum. İkinci el piyasasında ne kadar değer bulur acaba, modelini ve özelliklerini yazarsan daha net bir fikir verebiliriz belki. Parça parça satmayı düşünüyorsun ama zahmetli olur diye endişeleniyorsun, anlıyorum… Tamir masrafını karşılayacak bir fiyat bulmak zor olabilir mi acaba? Hangi markanın telefonu? Fotoğrafını paylaşabilir misin? Belki de bir telefon tamircisine götürüp sadece ekran değişimi fiyatını öğrenmek daha mantıklı olur mu diye düşünüyorum… Başka alternatifler düşündün mü?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri