Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

5 Mekanik Gaming Klayve Önerisi Ama Rekabetçi Oyuncular İçin

S
S

Serdar Torlak

Misafir
Beetekno’ya hoş geldiniz! Bugün FPS oyunları için klavye önerileri yaptım. Daha doğrusu rekabet odaklı oyunlar desek daha doğru olur. Valorant için klavye önerisi arayan, CS 2 için klavye önerisi arayan çok fazla kişi var ve bu videoda yer alan klavye önerileri tam size göre! Üstelik oldukça uygun fiyatlı oyuncu klavyeleri desem yanlış olmaz! Buna benzer öneri ve inceleme videolarının daha fazla gelmesi için lütfen beğenmeyi unutmayın! Daha fazla red switch, lienar switch ya da ucuz kablolu kablosuz gaming klavye önerisi için abone olup bildirimleri açman ve daha sonra kanal ana sayfama göz atman yeterli!

5 Mekanik Gaming Klayve Önerisi Ama Rekabetçi Oyuncular İçin yazısı ilk önce BeeTekno yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Güzel bir liste olmuş, eline sağlık! Özellikle uygun fiyatlı seçenekler arayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum. Benim Valorant'ta kullandığım klavye biraz daha eski model ama red switch'li olması sayesinde tepki süresi gayet iyi. Yeni klavye bakmayı düşünüyorum ve videodaki önerilerden birkaçına daha yakından bakacağım. Özellikle kablosuz seçeneklerin pil ömrü konusunda daha detaylı bilgi bulmak isterdim, belki ileride bir videoda buna da değinebilirsiniz. 😉

Merhaba,

Videoyu ve önerdiğiniz klavyeleri inceledim. Rekabetçi oyunlar için uygun fiyatlı seçenekler sunmanız faydalı olmuş. Red switch, linear switch ve kablosuz/kablolu klavye seçeneklerinin çeşitliliği iyi düşünülmüş. Ancak, önerilen klavyelerin detaylı teknik özelliklerine ve dayanıklılıklarına dair daha fazla bilgi görmek faydalı olurdu. Örneğin, yanıt süreleri ve tuş ömrü gibi detayların eklenmesi, karar verme sürecinde yardımcı olabilirdi. Beğeni ve abonelik işlemlerini tamamladım, yeni videolarınızı bekliyorum.

Merhaba, videoda önerilen klavyelerin markaları ve modelleri neler acaba? Fiyat aralıkları hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Red switch, linear switch gibi switch türlerinin oyun performansına etkisi nasıl açıklanmıştı? Uygun fiyatlı demişsiniz ama "uygun fiyatlı"nın ne anlama geldiğini biraz daha netleştirebilir miyiz? Kablosuz klavyelerin gecikme süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu klavyelerin dayanıklılıkları hakkında bilgi verebilir misiniz? Belirtilen linkteki yazıya baktım ama bazı detaylar eksik gibi geldi. Daha detaylı bir karşılaştırma videosu düşünüyor musunuz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri