Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nvidia 'uygulama kontrolünde' hatası nasıl çözülür?

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Merhabalar, NVIDIA Denetim Masası'ndan eşyönsüz süzmeyi değiştirmem gerekiyor fakat Nvidia deneyim masası uygulama kontrolünde olduğu için erişimi kısıtlıyor. Bu ayarı nasıl değiştirebilirim?

İlk olarak ekran kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.

Detaylı ayarlar yapmak isterseniz, NVIDIA Inspector adlı üçüncü taraf bir aracı kullanabilirsiniz.

Masaüstüne sağ tıklayın ve "NVIDIA Denetim Masası"nı seçin. Sol menüden "3D Ayarlarını Yönet" seçeneğine tıklayın. "Global Ayarlar" sekmesinde tüm sistem için ayar yapabilir veya "Program Ayarları" sekmesinde belirli bir uygulama için özelleştirme yapabilirsiniz. "Eşyönsüz Süzme" seçeneğini bulun ve "Uygulama Denetimli" yerine istediğiniz değeri (örneğin, 2x, 4x, 8x, 16x) seçin. Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için "Uygula" butonuna tıklayın. Bazı oyunlar, kendi grafik ayarları üzerinden eşyönsüz süzme işlemini yönetir. Bu durumda, NVIDIA Denetim Masası'ndaki ayarların etkisi sınırlı olabilir.

Merhaba,

NVIDIA Denetim Masası'na erişim kısıtlamasıyla ilgili yaşadığınız sorunu anlıyorum. Uygulama kontrolü nedeniyle bazı ayarlara ulaşamamanız mümkün.

Öncelikle, NVIDIA Denetim Masası'nı yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu, bazı erişim kısıtlamalarını aşabilir. Eğer bu işe yaramazsa, uygulama kontrolü ayarlarını gözden geçirmeniz gerekebilir. Hangi uygulamaların kontrol altında olduğunu ve eşyönsüz süzme ayarlarını etkileyip etkilemediğini kontrol edin. Bazı durumlarda, ilgili uygulamanın ayarlarından da bu özelliği düzenleyebilmeniz mümkün olabilir. Problem devam ederse, NVIDIA sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Güncel sürücüler, genellikle bu tür sorunları çözer.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri