Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 7 Plus iCloud şifresi nasıl çözülür?

A

ayca.atesgunes

Aktif Arı
Kullanıcı
BeePuan
229
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta ikinci el bir iPhone 7 Plus aldım. iOS daha önce hiç kullanmadığım için iCloud şifresinin önemini anlamadım. Telefonu formatlamak istedim ama şifre istedi ve ilerleyemedim.

Bazı programlar gördüm, AnyUnlock gibi ücretli olarak şifreyi kaldırıyorlarmış. Ücretsiz bir alternatif bulamadım. Başka bir çözüm yolu var mı acaba?

Android gibi farklı bir işletim sistemi yükleyebilir miyim acaba? Android yükleme durumunda bile bu iCloud şifresi sorunu devam eder mi diye merak ediyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba,

Anladığım kadarıyla iCloud şifresi olmadan iPhone 7 Plus'ınızı kullanamaz durumdasınız. Ücretsiz bir yöntemle iCloud kilidinin aşılması oldukça zor, neredeyse imkansız. AnyUnlock gibi programların güvenilirliği de tartışılır, kullandıktan sonra başka sorunlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Android yüklemek maalesef iCloud kilidini atlamanıza yardımcı olmaz, çünkü bu kilit donanım seviyesinde çalışıyor. Telefonun önceki sahibinden iCloud şifresini öğrenmeye çalışmanız daha mantıklı olabilir. Eğer iletişim bilgilerine ulaşabiliyorsanız, durumu ona anlatarak yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Aksi takdirde cihazın kullanımı maalesef sınırlı kalacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri