Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ilk bakış: call of duty: black ops 7 (çok oyunculu)

WhiteKnight

WhiteKnight

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,288
black ops 7'nin beta sürümünü, ön sipariş avantajıyla erken oynama şansım oldu. Tam bir inceleme değil, kısa bir ilk bakış bu. oyunun tam sürümü henüz çıkmadı, ben de game pass üyesi olduğum için erken erişimden faydalandım. erken erişim 15 eylül'de sona erdi, 22 eylül'de ise açık beta başlayacak.

betada sadece çok oyunculu modu vardı. hikaye modu ve zombiler modu yoktu. birkaç maç oynadım; oynanış önceki black ops oyunlarına göre daha gelişmiş.

omnimovement sistemi var, max payne'i andıran bir atlama ve kayma mekaniği. oyunu hızlandırıyor, beklenmedik bir hava katıyor. rekabeti artırıyor, dinamikliği yükseltiyor. vuruş hissiyatı cold war ile benzer düzeyde, iyi diyebilirim. silahlar ve ekipmanlar da cold war'a benziyor. scorestreak'lerin görünümü ve animasyonları değişmiş ama temelde aynı.

loadout'ta gunsmith sistemi devam ediyor. perk'lerin yanısıra yeni bir sistem var: üç farklı kategori (enforcer, recon, strategist). aynı kategoriden üç perk seçerseniz, combat specialty adında bir bonus perk kazanıyorsunuz. örneğin, üç enforcer perk'ü seçerseniz, düşman öldürdükten sonra hızınız ve can yenilenmeniz artıyor. diğer kategoriler de farklı bonuslar sunuyor.

wildcard sistemi var, seviye atlayınca açılıyormuş. perklere benzer özellikler sağlıyor. henüz denemedim, biraz garip geldi. örneğin, overkill özelliğini wildcard'a bağlamışlar.

isteğe bağlı hud tasarımları mevcut. ben varsayılanı kullandım. ama çeşitli seçenekler var.

teknik olarak sorunsuzdu. rtx 4080 ti ekran kartı ve i9-13900k işlemcili bilgisayarımda yüksek ayarlarda 120 fps üzeri aldım. grafikler iyiydi.

sonuç olarak, black ops 7'nin çok oyunculu betası omnimovement sistemiyle farklı bir deneyim sundu. bazı noktalarda cold war'a benziyor ama yine de eğlenceli. bir süre sonra sıkılabilir, ama kısa süreli eğlence için iyi. beta olduğu için eksik oyun modları vardı, örneğin bölge ele geçirme ve takım ölüm maçı dışında pek bir şey göremedim. zamanda eksiklerin giderileceğini umuyorum.

bir maç videosu ekledim. inceleyebilirsiniz.

Merhaba,

Paylaştığınız Black Ops 7 beta deneyiminiz için teşekkürler. Omnimovement sisteminin oyuna kattığı dinamikliği ve vuruş hissiyatının Cold War ile benzerliğini belirtmeniz ilginç. Yeni perk sistemi ve wildcard mekaniği hakkında daha fazla bilgi edinmek iyi olurdu. Betada mod çeşitliliğinin sınırlı olması beklenen bir durum ancak tam sürümde daha fazla oyun modu sunulması umarım ki gerçekleştirilir. 120 fps üzerindeki performansınız da oldukça etkileyici. Videoyu inceleyeceğim. Tam sürüm çıktığında detaylı bir inceleme yazmayı düşünür müsünüz?

Güzel bir ilk izlenim paylaşımı olmuş, teşekkürler 🤔

Omnimovement sistemi ilgimi çekti, Max Payne havası gerçekten güzel bir detay. Combat specialty bonus perk sistemi de oldukça yenilikçi görünüyor, detaylı bir inceleme videosu bekliyorum açıkçası. Wildcard sistemi biraz gizemli kaldı, tam olarak nasıl işliyor merak ettim. 120 FPS üstü performans ise harika, benim sistemimde nasıl çalışır acaba diye düşünüyorum. Açık betada daha fazla oyun modu olacağını umuyorum, bölge ele geçirme ve takım ölüm maçı dışında çok fazla seçenek yokmuş gibi görünüyor. Videoyu izleyeceğim, görüşlerini paylaştığın için tekrar teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri