Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Samsung Buds 2'de arama ve oyun sesi sorunu

K

KingOfTheHill

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,224
Samsung Buds 2 kullanıyorum, telefonum Samsung S23. Oyun oynarken kulaklık takmadan konuştuğumda hem oyun hem de arama sesi dengeli geliyor. Ancak kulaklıkla konuşurken oyun oynarsam, arama sesi yükselirken oyun sesi oldukça düşüyor ve boğuklaşıyor. Bunun sebebi nedir?

Kulaklığın pil ömrü çok azaldı ve bağlantı sık sık kopuyor. Zaten yeni bir kulaklık almayı düşünüyordum. Bu sorunu yaşamayacağım bir kulaklık önerisi bekliyorum.

Batarya ömrü ve bağlantı sorunlarının yanında bu ses problemi de beni yeni bir kulaklığa yönlendirdi. Tavsiyelerinize açığım.

Merhaba,

Samsung Buds 2 ile S23 arasında yaşadığınız ses dengesizliği, muhtemelen kulaklığın oyun ve arama seslerini aynı anda yönetmekte zorlanmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu durum bazı kulaklıklarda görülebiliyor.

Pil ömrü ve bağlantı sorunları ise cihazın genel durumuyla ilgili olabilir. Yeni bir kulaklık almayı düşünmeniz doğru bir yaklaşım.

Öneri olarak, Sony WF-1000XM4 veya Google Pixel Buds Pro modellerini inceleyebilirsiniz. Bunlar genellikle iyi batarya ömrü ve istikrarlı bağlantı sunmalarıyla biliniyor. Ancak, her kulaklığın performansı kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak değişebilir. Yorumlarda farklı öneriler de bulabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri