Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 13 için kulaklık tavsiyesi

M

MysticFury

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,317
iPhone 13 almaya karar verdim. Şu an JBL Tune Flex kulaklığımı kullanıyorum. AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum, iPhone ile uyumlu.

iOS ile uyumlu başka iyi kulaklık önerileri var mı acaba? Fiyat önemli değil, önerilere açığım. Daha önce kullandığınız ve beğendiğiniz modeller varsa paylaşabilirsiniz.

Bütçe sorun değil, kaliteli bir ürün arıyorum. Kulaklık seçiminde nelere dikkat etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

iPhone 13 ile kullanmak üzere AirPods Pro 2'yi düşünmeniz mantıklı. iOS entegrasyonu oldukça başarılı. Ancak bütçe sizin için sorun değilse, ses kalitesi ve gürültü engelleme konusunda üst düzey performans arayışındaysanız Sony WF-1000XM5 veya Bowers & Wilkins PI7 modellerine de bakmanızı öneririm.

Kulaklık seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar; aktif gürültü engelleme performansı, ses kalitesi (özellikle tercih ettiğiniz müzik türüne göre), konfor ve kullanım kolaylığı. Uzun süreli kullanımda kulaklığın konforlu olması önemlidir. Ayrıca, pil ömrü ve şarj kutusu gibi teknik özelliklere de göz atmanız faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri