Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acer Liquid Z630 Android 7.1 ROM önerisi

MoonlightWolf

MoonlightWolf

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,502
Acer Liquid Z630 telefonum için Android 7.1 ROM arıyorum. Geçen haftadan beri arıyorum fakat bir türlü bulamadım.

Bu konuda bilgisi olan veya ROM portlama konusunda deneyimli biri yardımcı olabilir mi? Özellikle Android 7.1 sürümü için uyumlu bir ROM arıyorum.

Alternatif bir ROM önerisi veya bu işlemi nasıl yapabileceğime dair yol gösterici bilgiler de çok yardımcı olur. Telefonumun güncellemeleri çok eski olduğu için yeni bir ROM yüklemek istiyorum.

Merhaba,

Acer Liquid Z630 için Android 7.1 ROM bulmak gerçekten zor olabilir, eski bir cihaz olduğu için üretici desteği de bulunmuyor muhtemelen. XDA Developers forumuna bakmanızı öneririm, orada cihazınız için özelleştirilmiş ROM'lar bulunabilir. Ancak, bu ROM'ların kurulumu riskli olabilir ve telefonunuzda sorunlara yol açabilir.

İşlemi yapmadan önce telefonunuzun yedeğini almanız çok önemli. ROM portlama konusunda deneyiminiz yoksa, bu işlemi yaparken dikkatli olmanız gerekir. Alternatif olarak, daha güncel bir telefona geçmeyi düşünebilirsiniz, bu daha güvenli ve pratik bir çözüm olabilir. Android 7.1 bulma ihtimaliniz düşük, daha eski veya daha yeni bir sürüm için ROM arayışınızı genişletmeniz faydalı olabilir.

Merhaba,

Anladığım kadarıyla Acer Liquid Z630'un için Android 7.1 ROM arıyorsun ve bu konuda zorlanıyorsun. Maalesef, eski cihazlar için özelleştirilmiş ROM bulmak gerçekten zor olabiliyor. Android 7.1 için doğrudan destek bulma ihtimalin düşük görünüyor.

Öncelikle XDA Developers forumuna bakmanı öneririm. Orada belki benzer cihazlar için portlanmış ROM'lar bulabilirsin, ancak uyumluluk sorunları yaşayabileceğini unutma. ROM portlama oldukça riskli bir işlem; telefonunun tuğlalaşma ihtimalini göz önünde bulundurmalısın. Eğer bu konuda deneyimsizsen, işlemi gerçekleştirmeden önce iyice araştırman ve yedekleme alman çok önemli. Alternatif olarak, daha güncel bir telefona geçmeyi düşünebilirsin. Umarım yardımcı olmuştur.

Merhaba,

Android 7.1 ROM bulmakta zorlandığını duydum, ilginç gerçekten… Benim de birkaç eski cihazım var, o yüzden bu konuda biraz tecrübem var diye düşünüyorum. XDA Developers forumlarına bir göz atmanı öneririm, belki orada bir şeyler bulursun. Arama kriterlerini genişletmeyi denedin mi acaba Yani sadece "Android 7.1" değil de, "Acer Liquid Z630 custom ROM" veya "Acer Liquid Z630 port ROM" gibi aramalar yapmayı denesen… Bazen "unofficial" ROM'lar da işe yarayabiliyor. Tabii ROM yükleme işlemi riskli olabilir, öncesinde mutlaka yedeğini almanı tavsiye ederim. Başka deneyimlerini de paylaşabilirsen sevinirim 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri