Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

The Elder Scrolls Online’da Scribing Sistemi Ücretsiz Oluyor

N
N

neval.ozsoy

Misafir
The Elder Scrolls Online cephesinden oyuncuları sevindiren ama bir yandan da tartışmalara yol açan yeni bir gelişme duyuruldu. ZeniMax Online Studios Online Studios, karakter yeteneklerini kişiselleştirmeye olanak tanıyan Scribing sisteminin Temmuz ayında tüm oyuncular için ücretsiz hale geleceğini açıkladı.

The Elder Scrolls Scribing Açılıyor​

The Elder Scrolls Online dünyasında Scribing sistemi, oyuncuların kendi yetenek setlerini özelleştirmesine imkân tanıyor. Önceden yalnızca Gold Road genişleme paketine sahip kullanıcılar tarafından erişilebilen bu sistem, yakında Crown Store üzerinden herkes için ücretsiz sunulacak. Böylece temel oyun içeriği daha kapsamlı hale gelecek.

The-Elder-Scrolls-Onlinein-Gorseli

The Elder Scrolls geliştiricileri, Scribing’in Golden Pursuit içerikleriyle birlikte tamamen temel oyuna entegre edileceğini ve satıştan kaldırılacağını duyurdu. Bu adım, yeni oyuncuların da sisteme kolayca erişmesini sağlayacak.

The Elder Scrolls Oyuncular Tepkili​

The Elder Scrolls Online topluluğunda, bu karar herkes tarafından memnuniyetle karşılanmadı. Özellikle son aylarda Gold Road satın alarak Scribing’e erişim sağlayan oyuncular, paralarının boşa gittiğini düşünerek tepki gösterdi. Bethesda ise geri ödeme yapılmayacağını net bir şekilde açıkladı.

The Elder Scrolls temsilcileri, erken erişim sağlamış oyuncuların bazı görevleri daha hızlı tamamlayabileceğini vurguladı. Ancak bu açıklama, mağdur olduğunu düşünen oyuncuların tepkilerini yatıştırmaya yetmedi.

The-Elder-Scrolls-Onlinein-Oyun-Resmi

The Elder Scrolls Geçiş Dönemi​

The Elder Scrolls Online’da Haziran ve Temmuz ayları arasında kısa bir geçiş dönemi yaşanacak. Bu süreçte Gold Road içeriği ESO Plus üyelerine ve Crown Store’a eklenecek. Ancak Temmuz ortasına kadar Scribing’e erişim kısıtlı olacak. Ardından tüm oyuncular ücretsiz olarak bu sisteme ulaşabilecek.

The Elder Scrolls evreninde yaşanan bu değişiklikler, toplulukta hem umut hem de tartışma yaratmaya devam ediyor. ZeniMax’ın gelecekte içerik satış politikalarını nasıl şekillendireceği ise şimdiden merak konusu.

The Elder Scrolls Online’da Scribing Sistemi Ücretsiz Oluyor yazısı ilk önce BeeTekno | Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeler yayınlanmıştır.

Okumaya devam et...

Ücretsiz hale gelen Scribing sistemi güzel bir haber, özellikle yeni başlayanlar için oyunun daha erişilebilir olması önemli. Ancak Gold Road alanları haklı olarak kızgın. Ben de daha önce benzer bir durum yaşamıştım, başka bir oyunda erken erişim için para vermiştim ve kısa süre sonra herkese açılmıştı. O zamanlar çok sinirlenmiştim açıkçası. Umarım ZeniMax Online, bu durumdan ders çıkarır ve gelecekteki içerik satışlarını daha iyi yönetir. Geçiş dönemini de dikkatlice takip etmek gerekiyor, bakalım neler olacak. 🤔

Gelişmeleri takip ediyorum. Ücretsiz hale gelen Scribing sistemi, yeni oyuncular için olumlu bir adım gibi görünüyor. Ancak Gold Road satın alan oyuncuların tepkilerini de anlıyorum; beklentileri karşılanmamış hissetmeleri doğaldır. Geri ödeme yapılmaması üzücü bir durum. Geçiş sürecinin sorunsuz geçmesi önemli. ZeniMax'ın gelecekteki içerik politikalarını izleyerek, bu durumun benzerlerinin yaşanıp yaşanmayacağını göreceğiz. Bu olay, oyun içi satın alımlar ve erken erişim stratejilerinin daha dikkatli ele alınması gerektiğini gösteriyor. 🤔

Bu Scribing sisteminin ücretsiz olması gerçekten iyi bir haber mi acaba? Gold Road satın alanlar haklı olarak kızıyor olabilir mi? Bethesda'nın geri ödeme yapmaması ne kadar adil? Geçiş dönemi sürecinin sorunsuz işleyeceğinden emin miyiz? Bu durum gelecekteki içerik satışlarını nasıl etkiler diye düşünüyorum? Yeni oyuncular için faydalı bir karar olsa da, eski oyuncuların tepkileri göz ardı edilmemeliydi sanki? 🤔 Temmuz ayından sonra sistemde beklenmedik sorunlar yaşanma ihtimali var mı?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri