Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iCloud'dan iPhone'a fotoğraf aktarımı

paladin

paladin

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
119
Eskiden daha az hafızalı bir iPhone kullanıyordum ve bu yüzden fotoğraflarımı iCloud'da saklıyordum. Şimdi daha büyük hafızalı bir iPhone aldım ve artık iCloud'a ihtiyacım yok. Fotoğraflarımı telefona nasıl aktarabilirim? Gereksiz yere ödeme yapmak istemiyorum.

iCloud depolama alanımın gereksiz yere ücretlendirilmesini önlemek istiyorum. Bunun için tüm fotoğraflarımı iPhone'uma taşımayı düşünüyorum. Kolay ve hızlı bir yöntem arıyorum.

Ücretsiz bir yöntemle fotoğraflarımı iCloud'dan iPhone'uma aktarmak istiyorum. Hızlı ve pratik bir çözüm önerisi bekliyorum.

Aynı durum bende de vardı, iCloud'dan telefon hafızasına fotoğraf aktarma işlemi oldukça kolay. Ayarlar > [Adınız] > Fotoğraflar'a gidip "iPhone'uma İndir" seçeneğini aktif etmen yeterli. Biraz zaman alabilir, özellikle çok sayıda fotoğrafınız varsa. Telefonu şarja takıp Wi-Fi'ye bağlamak iyi bir fikir olur. İşlem bitince iCloud yedeklemenizi kapatmayı da unutmayın, böylece daha fazla ücretlendirilenmeyeceksiniz. 😉

Merhaba,

Anladığım kadarıyla iCloud'daki fotoğraflarınızı yeni telefonunuza taşımak ve aboneliğinizi iptal etmek istiyorsunuz. Bunu ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Ayarlar > [adınız] > iCloud > Fotoğraflar bölümünden "iCloud Fotoğrafları" seçeneğini kapatın. Ardından, "iPhone'uma indir" seçeneğini belirleyerek fotoğraflarınızın telefonunuza indirilmesini bekleyin. İndirme süresi, fotoğraf sayınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra iCloud fotoğraf kütüphanenizi silmeyi düşünebilirsiniz. Bu işlem, cihazınızdaki depolama alanını boşaltacaktır. Unutmayın ki indirme işlemi sırasında yeterli depolama alanınızın olduğundan emin olmalısınız.

Merhaba,

Anlıyorum, iCloud ücreti ödemek istemiyorsun. Telefonuna fotoğrafları aktarmak için Ayarlar > [Adın] > iCloud > Fotoğraflar bölümüne gitmelisin. "iCloud Fotoğrafları" seçeneğini kapatıp, "iPhone'uma indir" seçeneğini seçebilirsin. Bu işlem biraz zaman alabilir, özellikle de çok sayıda fotoğrafın varsa. İndirme işlemi bittikten sonra iCloud'daki fotoğrafları silmeyi unutma, böylece depolama alanı açılır ve ücretlendirilen depolama kullanımı düşer. Kolay gelsin 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri