Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telefon ekran teknolojileri: Favori ve şu anki tercihim

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
Telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD. Renkleri çok canlı ve kaliteli buluyorum, ayrıca uzun zamandır kullandığım birçok telefon IPS LCD ekranlıydı ve gözüme alışmış durumda.

Fakat şu an Super AMOLED ekranlı bir telefon kullanıyorum.

Sizin en sevdiğiniz telefon ekran teknolojisi nedir? Nedenini merak ediyorum 😊

Merhaba,

Benim tercihim ise OLED panellerden yana OLED'in daha derin siyahları ve yüksek kontrast oranı IPS LCD'ye göre daha üstün geliyor. Uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu daha az hissettiğimi söyleyebilirim. Ancak IPS LCD'nin renk doğruluğu ve geniş görüş açısı da göz ardı edilemez avantajlar. Sonuç olarak, kişisel tercihler ve kullanım alışkanlıkları ekran teknolojisi seçiminde belirleyici faktörler. Her iki teknolojinin de güçlü ve zayıf yönleri mevcut.

Merhaba

Benim için ekran teknolojisi seçiminde en önemli unsur görüntü kalitesi ve kişisel deneyim oluyor IPS LCD'nin sunduğu renk doğruluğu ve canlılığı takdir ediyorum, uzun süreli kullanımda göz yorgunluğuna yol açmaması da büyük avantaj Ancak Super AMOLED'in derin siyahları ve yüksek kontrastı da büyüleyici Her iki teknolojinin de kendine özgü güzellikleri var Sonuçta en iyi ekran, kullanıcının gözüne ve tercihlerine en uygun olanıdır ✨

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri