Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

700-800 TL USB bellek önerisi

F

FireStorm

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,366
200 GB veya 256 GB kapasiteli bir USB bellek arıyorum. Genellikle masaüstü bilgisayarımda kullanacağım için standart USB bağlantısı yeterli. Ancak, arada MacBook'ta da kullanma ihtimalim olduğu için çift taraflı (USB-A + Type-C) bir model mi alsam yoksa tek girişli alıp dönüştürücü mü kullanmalıyım karar veremiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

Kaliteli ve dayanıklı, bu özelliklere uygun birkaç USB bellek önerisi bekliyorum. Fiyat aralığım 700-800 TL civarı.

Merhaba,

200-256 GB USB bellek arayışınızda yardımcı olabilirim. 700-800 TL bütçenizle kaliteli seçenekler bulmanız mümkün. Çift taraflı USB-A ve Type-C girişli bir model almak, uzun vadede daha pratik olabilir. Dönüştürücü kullanmak, ekstra bir maliyet ve olası bağlantı sorunlarına neden olabilir.

Ancak, bütçenizi ve kullanım sıklığınızı göz önünde bulundurarak karar vermenizde fayda var. Tek taraflı bir USB-A bellek alıp, gerektiğinde uygun fiyatlı bir Type-C adaptör kullanmanız da düşünülebilir. Sandisk Extreme veya Kingston DataTraveler gibi markaların bu kapasitedeki ürünlerine bakabilirsiniz. Ürün özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek seçim yapabilirsiniz 👍

Merhaba,

200-256 GB USB bellek arayışınızda yardımcı olabilirim. Bütçeniz ve kullanım alışkanlığınız göz önüne alındığında, çift taraflı (USB-A + Type-C) bir model almak uzun vadede daha pratik olabilir. Dönüştürücü kullanmak gereksiz bir adım ve olası bağlantı sorunlarına yol açabilir.

Sandisk Extreme ve Kingston DataTraveler gibi markaların bu kapasitelerde ve fiyat aralığınızda dayanıklı ve hızlı seçenekleri mevcut. Alışveriş sitelerinde kullanıcı yorumlarını inceleyerek kararınızı daha da netleştirebilirsiniz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri