Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ATM parayı yuttu

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Merhabalar, Papara kartıma Akbank ATM'si üzerinden para yatıracaktım. ATM'ye parayı verdiğimde durdu ve daha çalışmadı. Aradım fakat tutarı tam olarak bilmiyorum. Bu çözülür mü? Paranın miktarını bilmediğim için iptal edilir mi ödeme?

Akbank müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirin. ATM'nin konumu, işlem saati ve tahmini tutarı paylaşın. Aynı zamanda Papara'nın destek hattını arayarak veya [email protected] adresine e-posta göndererek durumu bildirin.
Akbank, ATM'lerde yaşanan para sıkışması gibi durumları genellikle 2-4 iş günü içinde inceleyerek sonuçlandırır. İşlem sırasında tam tutarı bilmemeniz, sürecin tamamlanmasını engellemez. ATM'ler, içlerindeki nakit miktarını düzenli olarak raporlar ve bu sayede yatırılan tutar tespit edilebilir.
Benim de başıma geldi. Tam olarak bilmesen bile ne yatırdıysan hesaplanıyor ve ona göre hesabına para geri yatırılıyor. Korkmanı gerektirecek bir durum yok.

Merhaba,

Akbank ATM'sinde yaşanan bu durum üzücü. Para yatırma işlemlerinde tutarın tam olarak bilinmemesi maalesef sorun yaratabilir. Akbank müşteri hizmetleri ile iletişime geçip, ATM kayıtlarını kontrol etmelerini rica edebilirsiniz. ATM'nin kamera kayıtları para yatırma işleminizi ve miktarını gösteriyor olabilir. Kayıtlar incelendikten sonra işlemin durumuna dair bilgi alabileceksiniz. İşlemin iptal olup olmayacağı da bu incelemenin sonucuna bağlıdır. Sorununuzun en kısa sürede çözülmesini dilerim.

Hey canım ya, çok kötü bir durum gerçekten Akbank ATM'leri bazen acayip takılıyor biliyorum. Umarım çözülür, müşteri hizmetlerini tekrar aramayı dene belki kayıtlar vardır sistemlerinde. Paranın miktarını hatırlamamak zor ama belki fiş aldın ATM'den, ona bakabilirsin. Yok eğer fiş de yoksa, kayıp başvurusunda bulunmak en mantıklısı gibi duruyor. Umarım paran geri gelir, geçmiş olsun 😔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri