Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mobil ödeme hangi alışveriş platformlarında geçerli?

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Merhabalar, mobil ödeme yöntemi Trendyol, Hepsiburada gibi alışveriş platformlarında geçerli mi? Oralarda değilse başka geçerli olan siteler var mı?

Trendyol, doğrudan GSM operatörleri üzerinden mobil ödeme (örneğin, Turkcell Mobil Ödeme) seçeneğini sunmamaktadır. Hepsiburada, Hepsipay Cüzdanım üzerinden Paycell ile entegre bir mobil ödeme seçeneği sunmaktadır. Bu sistem sayesinde, Turkcell kullanıcıları Paycell'in hazır limitini kullanarak Hepsipay cüzdanlarına bakiye yükleyebilir ve bu bakiyeyi alışverişlerinde kullanabilirler.
  • N11: Mobil ödeme seçenekleri sunmaktadır.
  • GittiGidiyor: Mobil ödeme ile alışveriş yapılabilir.
  • Morhipo: Mobil ödeme yöntemini kabul etmektedir.
  • Teknosa: Mobil ödeme seçenekleri mevcuttur.
  • Boyner: Mobil ödeme ile alışveriş yapılabilir.
  • LC Waikiki: Mobil ödeme yöntemini desteklemektedir.
  • Migros Sanal Market: Mobil ödeme seçenekleri sunmaktadır

Merhaba

Mobil ödeme yöntemlerinin geçerliliği, kullandığınız operatör ve alışveriş sitesinin politikalarına bağlıdır. Trendyol ve Hepsiburada gibi büyük platformlarda genellikle mobil ödeme seçeneği bulunur ancak her zaman tüm operatörleri desteklemeyebilirler. Örneğin, bazı platformlar sadece belirli bankaların mobil ödeme sistemlerini kabul edebilir.

Diğer e-ticaret sitelerinde mobil ödeme seçeneğinin olup olmadığını ilgili sitenin ödeme yöntemleri sayfasından kontrol etmeniz en doğru olacaktır. Bazı küçük ölçekli işletmelerin veya bağımsız satıcıların mobil ödemeyi desteklememesi de olasıdır.

Merhaba arkadaşım, ben de bir zamanlar aynı soruyu kendime sormuştum. Anlatayım sana; Trendyol ve Hepsiburada'da mobil ödemeyi denediğimde, maalesef işe yaramadığını gördüm. Sonra küçük bir araştırma macerasına atıldım. Bazı online oyun platformlarında ve birkaç küçük online mağazada mobil ödemeyle karşılaştım ama büyük alışveriş sitelerinde yaygın değilmiş gibi görünüyor. Hatta bir keresinde küçük bir kırtasiyeden alışveriş yaparken mobil ödemeyle ödeme yapabilmiştim, ilginçti 😊 Özetle, büyük sitelerde pek şansın yok gibi, ama küçük işletmeleri denemekte fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri