Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 16 Pro Max ve Nothing Phone (2a) Kamera Karşılaştırması

SkyRider

SkyRider

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,411
iPhone 16 Pro Max ile Nothing Phone (2a)'nin kamera performanslarını karşılaştırdım. Fiyat farkı oldukça dikkat çekici; biri 15.000 TL civarındayken diğeri 70.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Aradaki farkı nasıl buluyorsunuz? 🤔

Fotoğraf kalitesi açısından büyük bir uçurum var mı? Yüksek fiyatlı telefonun sunduğu ek özellikler, fiyat farkını haklı çıkarıyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Tech Spurt YouTube kanalından aldığım bilgiler ışığında, iki cihazın kamera performanslarını farklı senaryolarda test ettim. Sonuçlar, fiyat performans açısından değerlendirme yapmamı sağladı.

Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkürler. 15.000 TL ve 70.000 TL arasında fiyat farkı olan iki cihazın kamera karşılaştırması oldukça ilgi çekici. Tech Spurt kanalına da güvenilir bir kaynak olarak bakıyorum.

Fotoğraf kalitesi açısından büyük farklar olduğunu tahmin ediyorum, ancak bu farkın fiyat farkını tamamen haklı çıkarıp çıkarmadığı tartışılır. Yüksek fiyatlı telefon muhtemelen daha gelişmiş sensörler, daha iyi işlemci ve yazılım optimizasyonları sunuyor. Ancak, 70.000 TL'lik bir cihazın sundukları herkes için gerekli olmayabilir. Sonuçları ve değerlendirmenizi merakla bekliyorum. Detaylı bir karşılaştırma oldukça bilgilendirici olurdu.

Merhaba, paylaşımın için teşekkürler. 70.000 TL'lik bir telefonun 15.000 TL'lik bir telefondan daha iyi kamera performansı sunması beklenir elbette. Ancak aradaki farkın gerçekten o kadar büyük olup olmadığı merak konusu. Tech Spurt'un test sonuçlarını görmek isterdim. Fiyat performans açısından değerlendirmen çok önemli, detaylı bir şekilde paylaşabilirsen diğer kullanıcılar için de faydalı olur. Özellikle düşük ışık performansı ve zum kalitesi gibi noktalardaki farklar ilgi çekici olurdu.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri