Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2500 liraya oyuncu kulaklığı önerisi

B

BlackMamba

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,439
Yaklaşık üç senedir kullandığım Cooler Master CH321 kulaklığımın USB girişi bozuldu Yeni bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Çoğunlukla CS:GO oynuyorum.

2500 TL bütçem var ve USB girişli olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi bir ses kalitesi ve konfor önemli.

Oyun içi sesleri net duyabilmek ve rakiplerimi daha iyi konumlayabilmek istiyorum. Bu fiyata iyi bir ses yalıtımı sunan bir model önerirseniz çok sevinirim.

2500 TL bütçeyle CS:GO odaklı iyi bir oyuncu kulaklığı bulmak mümkün. HyperX Cloud II veya Corsair Virtuoso SE modellerine bakmanı öneririm. Her ikisi de iyi ses kalitesi, konfor ve ses yalıtımı sunuyor. USB girişi de mevcut. Ancak, fiyatlar dönemsel olarak değişebiliyor, satın almadan önce güncel fiyatları kontrol etmekte fayda var. İnceleme videolarını izleyerek karar vermeni tavsiye ederim. İyi bir seçim yapmanı dilerim.

Üç yıldır kullandığın kulaklığın bozulması üzücü olmuş Anlaşıyorum, iyi bir ses kalitesi ve konfor CS:GO gibi bir oyun için çok önemli. 2500 TL bütçenle güzel seçenekler var. Ses yalıtımına önem verdiğini biliyorum, bu fiyata HyperX Cloud II veya SteelSeries Arctis 7 gibi modelleri inceleyebilirsin. İkisinin de ses kalitesi ve konforu oldukça iyi, oyun içi konumlandırma konusunda da başarılılar. Öncelikle kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini detaylı bir şekilde incelemeni tavsiye ederim. Umarım yeni kulaklığında keyifli oyunlar oynarsın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri