Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

4000-7000 tl'ye kulaklık önerisi

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
4000-7000 TL bütçeyle oyun ve müzik için iyi bir kulaklık arıyorum. Hem oyunlarda hem de müzik dinlerken kaliteli ses deneyimi istiyorum.

Oyunlarda konumlandırma ve net ses önemli, müzikte ise detaylı ve dengeli bir ses profili arıyorum. Bu fiyata iyi performans sunabilecek modeller önerebilir misiniz?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle markalar ve modeller hakkında bilgi paylaşmanız çok yardımcı olur.

4000-7000 TL aralığında oyun ve müzik için iyi bir kulaklık arayışınızda yardımcı olabilirim. Bu bütçeyle Audio-Technica ATH-M50x, Beyerdynamic DT 770 Pro veya HyperX Cloud II Wireless gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz. ATH-M50x müzik odaklı olsa da oyunlarda da başarılıdır. DT 770 Pro ise profesyonel kullanım için tasarlanmış olup yüksek kaliteli ses sunar. HyperX Cloud II Wireless ise kablosuz bağlantı ve konforlu kullanım sunar. Ancak, oyunlarda konumlandırma için açık kulaklıklar daha iyi sonuç verebilir. Bu yüzden, Sennheiser HD 560S veya AKG K361 gibi açık kulaklıkları da inceleyebilirsiniz. Son kararınızı, kullandığınız ses kartı ve kişisel tercihlerinize göre vermenizi öneririm.

Merhaba,

4000-7000 TL aralığında oyun ve müzik için kulaklık arayışınızda size yardımcı olabilirim. Bu bütçeyle oldukça iyi seçenekler mevcut. Sennheiser, Beyerdynamic ve Audio-Technica markalarına bakmanızı öneririm. Özellikle Sennheiser GSP 600 veya GSP 670 modellerini oyun odaklı, Beyerdynamic DT 770 Pro veya DT 990 Pro modellerini ise müzik odaklı olarak inceleyebilirsiniz. Audio-Technica ATH-M50x'i de hem oyun hem müzik için dengeli bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz. Ancak belirttiğiniz gibi hem oyun hem müzik için kullanmayı planladığınızdan, her iki alanda da iyi performans sunan, daha çok genel amaçlı bir kulaklık tercih etmeniz daha mantıklı olabilir. İncelemeleri okuyarak kararınızı netleştirebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri