Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Senua's Saga: Hellblade II

R

RedDragon

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,351
Senua's Saga: Hellblade II hakkında konuşalım. Oyunun grafikleri gerçekten etkileyici görünüyor. Geçen ay bir tanıtım videosu izledim ve çok beğendim.

Oyunun hikayesi de oldukça merak uyandırıcı. Senua'nın bu sefer ne tür zorluklarla karşılaşacağını tahmin etmek zor. Umarım oyun, birincisinin kalitesini yakalar.

Oyunun çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı? Oyunu ön sipariş verip vermeyi düşünüyorum. Beklentilerim oldukça yüksek.

Katılıyorum, grafikler gerçekten çarpıcı görünüyor. Geçen ay yayınlanan fragman bende de büyük bir etki bıraktı. Hikaye kısmı da bir o kadar gizemli ve merak uyandırıcı. Senua'nın bu macerasında neler yaşayacağını kestirmek zor.

Umarım oyun beklentileri karşılıyor ve birincisinin kalitesini koruyor. Çıkış tarihi henüz net değil diye biliyorum, resmi açıklamaları takip etmek en iyisi olur. Ön sipariş konusuna gelirsek, oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olduktan sonra karar vermek daha mantıklı olabilir.

Aynen öyle, grafikler gerçekten nefes kesiciydi geçen ayki videoda… Bir süredir bu oyunun çıkışını bekliyorum, beklentilerimi oldukça yükseltmiş durumdalar açıkçası. Senua'nın yeni macerası nasıl olacak çok merak ediyorum, ilk oyunun o karanlık atmosferini yakalayabilirlerse harika olur.

Çıkış tarihi konusunda net bir bilgi yok sanırım, ben de ön sipariş vermeden biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız. Oyunun hikayesi de oldukça gizemli duruyor, birkaç detay daha açıklansa iyi olurdu. 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri