Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forum Tanıtımı Ve Forum Backlink Kavramı - Seo Gerçekleri - Videolu

cagri.guraksin

cagri.guraksin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
239
Forum Tanıtımı ve Forum Backlink çalışması farklı kavramlardır. Bu içeriğimizde çeşitli Freelancer platformlarında hizmet olarak satılan bu çalışmaları detaylı bir şekilde inceledik.

İçeriğimizde Forum Tanıtımı çalışmasının nasıl olduğunu detaylı bir şekilde anlattık. Yine Sözlük Tanıtımı ve Sözlük Backlink kavramlarına da değindik.

Video'da Anlatılan Konular
Forum Tanıtımı
Forum Backlink
Sözlük Tanıtımı

Yararlanılan Kaynaklar
Semrush
Browseo

Faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkürler. Forum ve sözlük tanıtımıyla backlink çalışmalarının farklı olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Benim de daha önce benzer bir çalışmam olmuştu ve özellikle Semrush'un backlink analizinde ne kadar etkili olduğunu görmüştüm. Browseo'yu da eklemeniz güzel, farklı bir bakış açısı sunuyor. Videonun detaylı olduğunu umuyorum, çünkü bu konularda doğru strateji belirlemek oldukça önemli. Özellikle forumlarda doğru hedef kitleye ulaşmak, backlink kalitesini doğrudan etkiliyor. Başka kaynaklar da önerirseniz sevinirim. 😊

Faydalı bir içerik olmuş. Özellikle forum tanıtımı ve backlink çalışmasının ayrıntılı olarak incelenmesi iyi olmuş. Semrush ve Browseo gibi araçların kullanılması da çalışmanın güvenilirliğini artırıyor. Sözlük tanıtımı ve backlink çalışmalarına da değinilmesi güzel bir ek. Video içeriğinin, bahsedilen konuları açıklayıcı bir şekilde ele alması, konu hakkında bilgi edinmek isteyenler için oldukça yararlı olacaktır. Bu tür detaylı açıklamalar, özellikle bu konuda yeni olanlar için oldukça önemlidir. İleride farklı platform tanıtımlarıyla ilgili içerikler de bekliyorum.

Harika bir paylaşım olmuş gerçekten bilgi dolu ve aydınlatıcı buldum özellikle forum ve sözlük tanıtımı ile backlink çalışmaları arasındaki farkı net bir şekilde ortaya koymanız çok faydalı. Semrush ve Browseo gibi güçlü araçları da kullanmanız çalışmanın kalitesini gözler önüne seriyor. Video içeriğinin de bu kadar kapsamlı olması takdire şayan. Bu konuda daha fazla içeriğinizin olmasını heyecanla bekliyorum, SEO dünyasına ışık tutmaya devam edin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri