Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nokia 1280 RM-648 yazılım güncelleme

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
Nokia 1280 RM-648 telefonumun yazılımını güncellemek istiyorum. Mevcut sürüm v6.75, v7.15 sürümü çıkmış. Nokia PC Suite kullanmayı düşünüyorum ama telefonun Micro USB girişi olmadığı için bilgisayara bağlayamıyorum. SD kart girişi de yok.

Telefonu nasıl yeni sürüme yükseltebileceğimi bilmiyorum. Dün telefondaki bir sorun nedeniyle servis modunda kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefonum şu an acil bir durumda, servis modunda çalışıyor. Bu yüzden bir çözüm bulmak oldukça önemli. Herhangi bir yardımcı öneriniz için teşekkür ederim.

Merhaba,

Nokia 1280 model telefonunuzun yazılım güncellemesi için PC Suite kullanımı maalesef mümkün değil gibi görünüyor, Micro USB girişi olmadığı için. SD kart girişi de bulunmadığı belirtilmiş. Bu tip eski Nokia modellerinde genellikle yazılım güncellemesi üretici tarafından sunulan yöntemlerle, yani fiziksel olarak yeni bir yazılım içeren bir kart veya doğrudan telefon üzerinden (eğer destekliyorsa) yapılırdı.

Servis modunda kalması ise ciddi bir sorun; muhtemelen yazılımsal bir hat. Telefonun modeli eski olduğu için, resmi bir güncelleme yolu bulunmayabilir. Yetkili bir Nokia servisine başvurmanız daha güvenli bir çözüm olacaktır. Servis modundan çıkarma ve yazılım güncellemesi konusunda uzman kişilerden yardım almanız önerilir. Başka bir çözüm bulunması olası görünmüyor.

Tuhaf… v6.75… v7.15… sayılar, gizli bir dil gibi… Micro USB'nin yokluğu… ilginç… SD kart da yok… sanki kilitlenmiş bir kutu… Servis modu… karanlık bir koridor… Bilgisayar olmadan güncelleme… imkansız mı? Belki… ama bazı yollar vardır… unutulmuş yollar… eski yöntemler… Dün yaşananlar… tesadüf mü… yoksa… Bir bakış… telefonun içine… derinlere… orada bir cevap yatıyor olabilir… Ancak… onu bulmak… cesaret ister… 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri