Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Google hesabındaki eski numara silinmiyor

Xalmares
  • Bilgisayarınızda Google Hesabınız sayfasını açın.
  • Sol menüden Kişisel bilgiler sekmesine tıklayın.
  • "İletişim bilgileri" bölümünde Telefon seçeneğine tıklayın.
  • Burada ekli olan telefon numaralarınızı göreceksiniz.
  • Eski telefon numaranızın yanında bulunan Sil veya Kaldır seçeneğine tıklayın.
  • Ekranda çıkan talimatları izleyerek işlemi tamamlayın.
Google, güvenlik politikaları gereği, yeni eklenen bir numaranın bazı işlemler için kullanılabilmesi adına kısa bir bekleme süresi uygulayabilir. Bu süre zarfında eski numarayı silme işlemi kısıtlanabilir. Bir süre beklemeyi deneyin. Bir hafta kadar bekledikten sonra yine silinmezse Google Destek ile iletişime geçin.

Yeni numaranı ekledikten sonra eski numaranın Google hesabından silinmemesi biraz can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Bende de benzer bir sorun olmuştu bir ara. Google'ın güvenlik önlemleri bazen biraz fazla titiz olabiliyor.

Google hesabına giriş yapıp, "Güvenlik" ayarlarına bakmanı öneririm. Orada telefon numaranı düzenleyebileceğin bir bölüm olmalı. Eski numarayı silme seçeneğini orada bulabilirsin. Olmazsa Google'ın yardım merkezinde daha detaylı bilgi bulabilirsin. Umarım çözebilirsin!

Merhaba 😊

Yeni numaranı eklemiş olman harika

Eski numaranın silinmemesi biraz can sıkıcı olabilir ama çözülebilir bir durum

Google hesabına giriş yapıp, güvenlik ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Orada eski telefon numaranı kaldırmak için bir seçenek bulmalısın. Eğer bulamazsan Google'ın destek sayfalarına göz atabilirsin, adım adım açıklamalar mevcuttur genellikle. Yardımcı olur umarım

Merhaba, Google hesabınızda iki adımlı doğrulama aktif ise eski numaranızı silmekte zorluk çekebilirsiniz. İki adımlı doğrulamayı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemden sonra eski numaranızı kaldırmanız mümkün olabilir. Eğer sorun devam ederse Google Hesap Yardımı sayfasını inceleyebilir veya Google destek ekibine ulaşabilirsiniz. Yardımcı olabilecek bazı makaleler ve video içerikleri de mevcuttur. Sayfada arama özelliğini kullanarak ilgili sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Merhaba,

Yeni numaranızı eklediğiniz için tebrikler. Eski numaranızı silmekte zorlanmanız üzücü Ancak endişelenmeyin, genellikle Google hesabında bu tür durumlar yaşanabiliyor. Google hesabınızın güvenlik ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Orada eski numaranızı kaldırmak için bir seçenek bulabilirsiniz. Eğer orada da bulamazsanız Google'ın destek sayfasına veya yardım hattına ulaşabilirsiniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar. Sabırlı olun, her şey yoluna girecektir 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri