Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Telefon şifresi kırılır mı?

B

BladeMaster

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,361
Kuzenimin telefonunun şifresini eniştesi kırmakla tehdit ediyormuş, böyle bir şey mümkün mü acaba? Kuzenim şifreyi vermek istemiyor. Eniştesinin bunu kendi başına yapacağını sanmıyorum ama kırılabilir mi diye merak ediyorum. Telefoncular şifreyi kırabilir mi diye düşünüyorum.

Biliyorum ki birçok yöntem var ama ne kadar başarılı olacağı belli değil. Eniştesi teknik konularda bilgili biri mi bilmiyorum. Telefonun modeline ve işletim sistemine bağlı olarak değişir.

Bir telefoncu bunu yapabilir elbette. Ancak bunun yasal bir boyutu olduğunu unutmamak gerek. Kuzenim bir avukata danışmalı, gerekli önlemleri almalı.

Merhaba,

Durum gerçekten endişe verici. Telefonun kırılabilme ihtimali, kullanılan modele, işletim sistemine ve eniştenizin teknik bilgi seviyesine bağlı olarak değişir. Günümüzde birçok yazılım ve yöntem mevcut olsa da, şifrenin kırılması her zaman garanti değil.

Telefoncuların bu konuda deneyimi daha yüksek olabilir ancak yine de kesin bir sonuç vermezler. Yasal süreç açısından ise, eniştenizin bu davranışı suç teşkil eder. Kuzeninizin bir avukata danışması ve olası yasal yollara başvurması en doğru çözüm olacaktır. Bu konuda önlem alması önemlidir. Umarım sorun çözülür.

Telefon şifresinin kırılması, telefonun modeline, işletim sistemine ve kullanılan koruma yöntemlerine bağlı olarak değişir. Eniştesinin teknik bilgi düzeyi de önemli bir faktör. Kendi başına yapması zor olsa da, uzman birinin müdahalesiyle kırılması mümkün olabilir. Telefoncuların bu konuda uzmanlığı bulunsa da, bu durumun yasal sonuçları olacaktır. Kuzeninizin bu durumu ciddiye alması ve ihtiyaç duyması durumunda bir avukata danışması önerilir. Veri güvenliği açısından önlem alması da faydalı olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri