Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lego 2K Drive 85 TL Etmiyor Mu?

H

hayatgercek

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
36
Lego 2K Drive'ı bir yerde 85 liraya gördüm. Normalde bu kadar ucuz değildi, bir yanlışlık mı var acaba? Korsan falan olabilir mi, dikkat etmek lazım mı? Yoksa oyun zaten tutmadı da o yüzden mi fiyatı düştü? Daha önce oynayan var mı, oyun nasıl? Değer mi bu fiyata almaya? Hikayesi falan sarıyor mu? Yoksa direksiyon setimle oynayabileceğim başka bir yarış oyunu mu baksam? Grafikleri nasıl? Online modu var mı, oynayan oluyor mu hala? Bir el atın, bilgilendirin beni. Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Fiyatı cazip görünüyor ama korsan olma ihtimalini göz önünde bulundur; önce biraz daha araştır, benim fikrim 😉 oyun güzel ama hikaye pek sürükleyici değil, grafikler ise fena değil.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri