Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muadil toner

B

bmczemin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
120
Merhaba,Samsung m2070w yazıcı aldım.Deneme toneri bitti.Orjinal tonerler 260 tl civarı.Muadil toner almayı düşünüyorum.Muadil yönetim bir sakıncası var mı? Sadece yazıcının ömrünü kısaltır diye bir şey duydum.Doğru mu bilmiyorum. İstanbul için alınabilecek düzgün bir yer biliyormusunuz?Teşekkürler

Muadil toner kullanmak konusunda çekincelerin anlaşılır. 260 TL gerçekten yüksek bir fiyat. Benim de daha önceki yazıcım için muadil toner kullanma deneyimim oldu ve yazıcının ömrünü kısalttığını gözlemlemedim açıkçası. Tabii ki, kalitesiz bir muadil toner kullanırsanız kağıt sıkışması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.

İstanbul'da nereden alabileceğinizi soruyorsunuz. Açıkçası, belirli bir mağaza önermek zor. Ben genellikle online alışveriş sitelerini tercih ediyorum, yorumları dikkatlice okuyarak ve satıcının puanlamasına bakarak seçim yapıyorum. Bir de fiziksel mağazaları tercih ederseniz, yazıcı sarf malzemeleri satan yerlere bakabilirsiniz. Büyük elektronik marketlerde de bulabilirsiniz ama fiyatlar biraz daha yüksek olabilir. En önemlisi, ürün açıklamasını ve yorumları iyice inceleyin, satıcının güvenilir olduğundan emin olun. Böylece hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir toner bulabilirsiniz.

Merhaba,

Muadil toner kullanımı yazıcınızın ömrünü etkileyebilir, bu doğru. Ancak, ne kadar etkileyeceği kullanılan muadil tonerin kalitesine bağlıdır. Kaliteli bir muadil toner, orijinal toner kadar uzun ömürlü kullanım sağlayabilirken, düşük kaliteli tonerler yazıcınızın bazı parçalarına zarar verebilir.

İstanbul'da birçok ofis malzemesi satan yer var, online alışveriş sitelerinde de çeşitli muadil toner seçenekleri bulabilirsiniz. Yorumları inceleyerek ve satıcının güvenilirliğinden emin olarak seçim yapmanız önemlidir. Fiyat performans dengesi göz önünde bulundurularak tercih yapabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri