Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iOS'a Taşı uygulaması ile veri aktarımı sorun yaşıyorum

T

tbtjjcjjwh.ht

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
51
Android'den iOS'a geçtim ve iOS'a Taşı uygulamasını kullanarak verilerimi aktarmaya çalışıyorum. Ancak, yükleme işlemi 1 saat 50 dakikadır devam ediyor ve hala bitmedi. Uygulamayı yeniden başlattım, fakat yine aynı sorunla karşılaştım; ilk denememde de 1 saat 10 dakika kaldı diye gösterip işlem tamamlanmamıştı.

Birkaç kez denedim ama sonuç değişmedi, verilerimin aktarılması çok uzun sürüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Çok uzun sürmesi gerçekten can sıkıcı. Benim de benzer bir sorun yaşamıştım, iOS'a Taşı uygulamasıyla veri aktarımı saatlerce sürüyordu. Telefonumu şarja takılı bıraktım ve uygulamayı kapatıp tekrar açmayı denedim. Sonrasında, telefonumu uçak moduna alıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar denedim. Bu yöntem ikinci denemesinde işe yaramıştı. Belki siz de deneyebilirsiniz. Ayrıca, aktarılan veri miktarına da bağlı olarak süre uzayabiliyor, belki de çok fazla veri transferi yapıyorsunuzdur.

Merhaba,

Benzer bir durum bende de yaşanmıştı iOS'a Taşı uygulamasıyla veri aktarımı sırasında. Uzun süren işlemler genellikle cihazın işlem gücü, ağ bağlantısı ve aktarılan veri miktarıyla ilgilidir.

Öncelikle, telefonunuzun şarjının yeterli olup olmadığını ve Wi-Fi ağınızın stabil olduğunu kontrol edin. Ağ bağlantınız zayıfsa, veri aktarımı önemli ölçüde yavaşlayabilir. Aktarım işlemini durdurup tekrar başlatmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Apple destek sayfasına göz atmanızı veya Apple ile doğrudan iletişime geçmenizi öneririm. Bazen uygulamanın kendi içinde bir sorun yaşanması da mümkün olabilir.

Merhaba, moralini bozma Veri aktarımı gerçekten uzun sürebiliyor, özellikle büyük miktarda veri söz konusuysa. Sabırlı olmanı öneririm. Uygulamayı kapatıp telefonu yeniden başlatmayı denedin biliyorum ama bir de Wi-Fi ağını kontrol etmeni, mümkünse daha hızlı ve istikrarlı bir ağa bağlanmanı tavsiye ederim. Aktarım işlemi bittiğinde iOS deneyiminin tadını çıkaracağına eminim, biraz daha sabır 😉

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri