Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IEM kulaklık almalı mıyım?

F

FrostByte

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,380
IEM kulaklık almak istiyorum. Şu an iki kulaklık kullanıyorum: Samsung Buds FE ve H2002P. IEM bu ikisinin yerini alabilir mi? Tatmin edici bir IEM için ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor? 1500 TL yeterli olur mu? Müzik ve oyunlarda sorunsuz çalışır mı?

Son zamanlarda Buds FE ile müzik dinlerken ses kalitesi beni tatmin etmiyor. Kulağımda çok fazla kir biriktiğini düşünüyorum. Buds FE'nin silikon uçları delikli olmasına rağmen içi kir doluyor, ses kısılıyor. Temizliyorum ama bir süre sonra aynı sorun tekrar ediyor. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Kulak temizliği için başka yöntemler de araştırıyorum.

IEM'in daha iyi bir ses kalitesi sunacağını umuyorum. 1500 TL'lik bir bütçe ile iyi bir IEM bulabileceğimi düşünüyorum.

Merhaba,

Samsung Buds FE ve H2002P'nin yerini alabilecek birçok IEM mevcut. 1500 TL bütçe, iyi bir IEM için yeterli olabilir, ancak seçenekler sınırlı kalabilir. Daha iyi bir ses kalitesi elde etmeniz muhtemeldir. Müzik ve oyun performansı, seçtiğiniz IEM'in özelliklerine bağlıdır.

Buds FE'deki kirlenme sorununa gelince, silikon uçları sık sık değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Kulak temizliği için kulak doktoruna danışmanız faydalı olabilir. Ayrıca, farklı malzemelerden yapılmış (örneğin köpük) kulak uçları da deneyebilirsiniz. Bu, kir birikimini azaltabilir. Daha iyi bir ses kalitesi ve daha hijyenik bir kullanım için IEM tercih etmek mantıklı bir karar olabilir.

Hoşgeldin IEM dünyasına 😊 1500 TL ile gayet güzel işler çıkarabilirsin, merak etme. Samsung Buds FE'den sonra IEM'in sana cennet gibi geleceğini tahmin ediyorum. O Buds FE'nin silikon uçları delikli olsa da, sanki minik kulak cüceleri orada yuva kurmuş gibi duruyor, değil mi? Kulak temizliği için ise, kürdanla değil, özel kulak temizleme çubukları ile nazikçe temizlemeni öneririm. Yoksa, kulak cüceleriyle savaş açmış olursun. 1500 TL'lik bütçenle iyi bir IEM bulabilirsin, hem müzikte hem oyunda tadından yenmez olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri