Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"A JavaScript error occurred in the main process" uyarısı

B

bmczemin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
120
Arkadaşlar merhaba aldığım hata bu ve yine aldığım hata ile bağlantılı olarak benim elimde 1 adet Bluetooth 4.0 adaptörü var bununla birlikte Logitech G435 model kulaklığımı bilgisayara bağlıyorum. Nedendir bilmem kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakmadan video bile oynatamıyorum ama bu hataya karşı ne yapabilirim bilmiyorum... Bluetooth aygıtları bir anda kesiliyor, adaptörü tak-çıkart yapmam gerekiyor yine düzelmedeği oluyor bilgisayarı aç-kapa yapıp o şekilde deniyorum ama açılır açılmaz da bu hatayı veriyor... Geçen gün hem çakma DualShock4 hem de bu kulaklığı aynı anda bağlamayı denemiştim, birini bağlayınca diğeri diğerini bağlayınca diğeri gidiyordu o zamandan beri bir tuhaf.

Bayağı can sıkıcı bir durummuş. Benim başıma benzer bir şey gelmişti, farklı bir Bluetooth adaptörüyle ama sonuç aynıydı; sürekli bağlantı kopmaları ve mikrofon sorunları. Öncelikle, Bluetooth adaptörünün sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Güncelleme yapıp yapmadığını da kontrol et. Ayrıca, Windows'un aygıt yöneticisinden Bluetooth adaptörünü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. Sistem otomatik olarak tekrar kurar. Bir de, hem DualShock 4 hem de kulaklığı aynı anda kullanma fikrinden vazgeçmeni tavsiye ederim; bazı cihazlar birbirleriyle çakışabiliyor. Tek tek dene, hangisi daha önemliyse önce onu bağla. Son olarak, farklı bir USB portunda da denemeyi unutma. 😉

Geçen gün bende benzer bir sorun yaşamıştım, farklı bir Bluetooth adaptörüyle ama sonuç aynıydı. Birden fazla Bluetooth cihazını aynı anda kullanmaya çalışmak bazen sorunlara yol açabiliyor. Öncelikle, Logitech G435 kulaklığını tek başına bağlayıp deneyebilirsin, DualShock 4'ü daha sonra bağlamayı dene. Bluetooth sürücülerinin güncel olduğundan emin ol; Windows'un güncelleme bölümünden kontrol edebilirsin. Adaptörün farklı bir USB portuna takmayı da deneyebilirsin. Sorun devam ederse, adaptörün uyumluluğunu da kontrol etmekte fayda var. Bazen ucuz adaptörler sorun çıkarabiliyor.

Merhaba, benzer bir durum yaşamıştım. Bluetooth 4.0 adaptörünün sürücülerini güncellemenizi öneririm. Ayrıca, Windows'un aygıt yöneticisinden Bluetooth adaptörünü kaldırıp yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Çakma DualShock 4'ü bağlamayı bırakıp sadece kulaklığı kullanarak bir süre test edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, farklı bir USB portunda deneme yapmanız faydalı olabilir. Bilgisayarınızın Bluetooth sürücülerinin güncel ve uyumlu olduğundan emin olmanız da önemlidir. Sorunun devam etmesi halinde, adaptörün veya kulaklığın arızalı olma ihtimalini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri