Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Abra A5 v17.4.1 için termal macun önerisi

S

ShadowLord

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,353
Geçen yıl, temizlik için servise gönderdiğim bilgisayarım, iki ayı geçmeden aşırı ısınmaya başladı. Aynı sorun tekrar yaşandığı için servise göndermek istemiyorum, çünkü önceki deneyimimden pek emin değilim.

Bilgisayarımın ısınma problemiyle ilgili önerilerinizi bekliyorum. Hangi marka termal macun kullanmam gerektiği konusunda da fikrinizi rica ediyorum.

Uygun bir termal macun önerisiyle bilgisayarımın ömrünü uzatmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba,

Geçen sene yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı olmuş olmalı

Öncelikle bilgisayarınızın ısınma sorununu çözmek için bazı adımlar izleyebilirsiniz. Öncelikle bilgisayarınızın içini temizlemek iyi bir başlangıç noktası olur. Toz birikimi ısınmaya ciddi katkı sağlayabilir. Basit bir hava kompresörü ile bunu yapabilirsiniz.

Termal macun uygulaması da faydalı olabilir ancak bunu kendiniz yapmayı düşünüyorsanız öncelikle youtube üzerinden bazı videolar izleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Arctic MX-4, Noctua NT-H1 veya Thermal Grizzly Kryonaut gibi markalar genellikle iyi performans gösterir. Ancak seçim yaparken işlemcinizin soket tipine uygun bir macun seçmeniz önemlidir. Uygulama sırasında dikkatli olmanız ve işlemcinizi çizmemeniz gerekiyor.

Sorun devam ederse, farklı bir servise başvurmayı düşünebilirsiniz. İyi bir servis, sorunun kökenine inerek kalıcı bir çözüm sunacaktır. Umarım bu bilgiler faydalı olur

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri