beetekno
Moteratör
Nothing Ear ve Ear A, herkese önerdiğim kablosuz kulaklıklardır
Nothing mükemmel bir ürünü alıp her açıdan daha iyi hale getiremez - iki kez!
Neyi seviyoruz
Harika ses
Yeni, tamamen özelleştirilebilir ekolayzır
Olağanüstü konfor
Uygun fiyat (özellikle Ear A)
Neyi sevmiyoruz
Ortalama gürültü engelleme
Kulaklarınız terliyse kulak dışarı kayabilir
Ear A için kablosuz şarj veya özel EQ yok
Ear A kasası için sınırlı IP derecesi
Nothing Ear ve Ear A
Nothing Ear, satın alabileceğiniz en iyi ses veren ve en rahat orta sınıf kulaklıklardır; daha uygun fiyatlı Ear A ise Nothing'in mükemmel konforunu ve özelliklerini birkaç tavizle daha düşük bir fiyat aralığına getirir.
Kulak içi kulaklıkların dördüncü yinelemesinde Nothing altın rengine ulaşamadı. Yeni Nothing Ear - daha fazla kafa karışıklığı için seri numarası yok - ve Ear A öncekiler kadar rahattır, ancak daha iyi ses çıkarır ve her zamankinden daha fazla özellik barındırır. Birkaç haftadır her iki modeli de kullanıyorum ve kararım net: Bunlar bana soran herkese önerdiğim orta sınıf ve bütçeye uygun gerçek kablosuz kulaklıklar.
2021'de Ear 1 ile Nothing beni etkilemedi. Şirketin ilk gerçek kablosuz kulaklıkları, diğer kulaklıklarda henüz bulamadığım bir şeye sahipti: eşsiz bir rahatlık. Diğer kulaklıklar bir saatten daha kısa sürede (bazen 10-20 dakika bile) kulaklarımda artan basınca neden olurken, Ear 1 o kadar rahattı ki onları üç veya dört saat boyunca, hatta pilleri bitene kadar takabilirdim.
Konfor elbette özneldir, ancak henüz Nothing'in kulaklık tasarımını rahatsız olarak nitelendiren biriyle tanışmadım. Egzersiz yaparken veya nemli havalarda dinlerseniz kaygan olabilir, ancak rahatsız edici değildir. Benim için herhangi bir kulaklık önerisindeki en büyük faktör bu. Bir kulaklık 30 dakika sonra size fiziksel acı veriyorsa, tüm özelliklerin ve ses kalitesinin hiçbir önemi yoktur.
Nothing Ear ve Ear A, bu konforlu tasarımı koruyor ve genel olarak olumlu iyileştirmeler sağlıyor.
Ear 2 ile Nothing bu kazanma formülünü değiştirmedi. Aynı tasarımı korudu, malzemeleri geliştirdi ve birçok ses ve özellik geliştirmesi ekledi. Bozulmamış olanı tamir etmemek, diğer şirketlerin uyması gereken bir mantradır.
Artık yeni Ear ve Ear A aslında aynı şeyi yapıyor, rahat tasarımı koruyor ve her alanda olumlu iyileştirmeler sağlıyor.
Önemli olan yükseltmeler
Ear A ile başlayalım. Tıpkı Phone 2a'da olduğu gibi, Nothing şey amiral gemisi ürününün daha uygun fiyatlı bir A serisi versiyonunu yaratmıyor. Ear A, üst seviye modelin özelliklerinin çoğunu fiyatının %66'sı (veya 100 dolar) karşılığında alıyor. Bunların Ear 1 veya Ear Stick kullanıcıları için iyi bir yükseltme olduğunu söyleyen hiçbir şey yok - ancak kişisel olarak Stick'in tamamen farklı bir kategori olduğunu düşünüyorum ve Ear A gerçekten onun yerini almıyor.
Buradaki en iyi gelişme pil ömründedir. Üç ila dört saatlik dinleme bitti. Bunun yerine, hacim ve ANC kullanımına bağlı olarak altı veya daha fazlasına bakıyoruz. Kişisel olarak, Nothing kulaklığının pili bitmeden müzik dinlemekten ilk kez yoruldum.
Bütçeye uygun Ear A, daha pahalı olan Ear'ün tüm harika özellikleri ile maliyetinin çok altında bir fiyata sahip.
Gürültü engelleme, sektördeki en iyisi olmasa da toplu taşıma ve evden çalışma için yeterince iyi. Ve bu fiyat noktasındaki kurs için eşit. Ses kalitesi harika, mikrofon da öyle. Bu konuda Ear 2'de olduğu kadar keskin ve tiz bir ses çıkarmıyorum. Kıstırma kontrollerine sahip olmak, diğer tomurcuklardaki dokunma kontrollerine göre bir yükseltmedir; benim gibi uzun saçlı insanlara daha çok yakışıyor. Ayrıca, kulaklığa tekrar tekrar dokunarak kulaklığı kulağımın içine daha da sokmak zorunda kalmıyorum.
Çift bağlantı özelliği, eski Ear 1'e göre hala bir hoş geldin bonusu. İki cihazı aynı anda bağlayabilmem ve uygulamada daha fazla tasarruf edebilmem, bunları birçok Android telefonum, tabletim, iMac, MacBook ve Chromecast'im ile yalnızca bir kez eşleştirmem gerektiği anlamına geliyor , ardından herhangi bir zamanda etkinleştirmek istediğim cihazları açabilir veya kapatabilirim.
Gürültü engelleme modları
Kontroller
Temel ekolayzır
Çift bağlantı
Ayrıca Ear 1 ve Stick üzerinde Bas Geliştirme modları, ekolayzır ve yüksek kaliteli Bluetooth LDAC codec desteği gibi sayısız başka iyileştirmeler de bulunmaktadır. Ear A'nın tek dezavantajı, kasanın yalnızca IPX2 dereceli olması, dolayısıyla bazı küçük su spreylerini kaldırabilmesidir, ancak toza karşı hiçbir direnci yoktur ve kablosuz şarjdan yoksundur. Korkarım yalnızca USB-C destekleniyor.
Ah, şimdi canlı bir sarı renkte geldiğinden bahsetmiş miydim? Beyaz ve siyahı unutun; yaban arısı tam da burada! Nothing Ear daha fazla renkle oynamasını görmeyi gerçekten çok isterim. Şirketin kendi logosuna ve markasına benzeyen saf kırmızı da harika görünecektir.
Nothing Ear A
Şık tasarım • ANC • LDAC
Satış Fiyatı: 99,99$
Nothing Ear A, Nothing kulaklıklardan beklediğiniz özelliklerin çoğunu daha uygun bir fiyata sunar. Üstelik sarı renkte geliyorlar!
Nothing Ear incelemesi: Mükemmel ses kalitesi
Üst düzey Nothing Ear, hem fiyat hem de özellikler açısından onu bir adım öteye taşıyor. Bütçeniz varsa ve Nothing kulaklık şeklindeki form faktöründe mutlak en iyi ses kalitesini istiyorsanız, 150 $ 'a sahip olacaksınız.
Ear 2 ve Ear A'nın tüm özellikleri burada: sıkıştırma kontrolleri, aktif gürültü engelleme, ikili bağlantı, Bas Geliştirme, LDAC desteği vb. Ancak kasa IP55 dereceli olduğundan su jetlerine ve daha fazla toza dayanabilir. Ayrıca kablosuz şarjı da destekler. Ayrıca pil ömrü Ear 2'ye göre daha iyi. Bunları henüz tek bir dinleme oturumunda çalıştırmayı başaramadım.
Nothing ses kalitesi ve özellikleri açısından oyununu geliştiremedi. Yeni 11 mm'lik sürücü harika. Ben çok büyük bir müzik tutkunuyum ve bu kulaklıklarla müzik dinlemekten gerçekten keyif aldığımı söyleyebilirim.
Üst düzey Ear, temelde kabul edilebilir bir fiyat noktasında ödün vermeyen bir kulaklık setidir.
Üstelik artık tamamen özelleştirilebilir bir ekolayzır, kişisel bir ses profili ve uyumlu bir Xiaomi, Nothing, HONOR veya OnePlus telefonunuz varsa LHDC codec desteği var.
Tamamen özel ekolayzır
SoundGuys'un önerdiği profil
Yüksek kaliteli ses kodekleri
Ses kişiselleştirme
Temel olarak, Nothing Ear buds, Ear 2 veya Ear A ile ilgili her şeyi alır ve onu daha iyi hale getirir. Özelleştirilebilir ekolayzırın henüz A serisinde yer almaması veya yaban arısı renk şemasının daha pahalı Ear modeli için mevcut olmaması çok yazık. Bana sorarsanız bunlar hep keyfi sınırlamalar.
Nothing Ear
LDAC ve LHDC • Rahat • Gelişmiş ekolayzır
Satış Fiyatı: 149,99$
Sıradan dinleyiciler ve müzik tutkunları için mükemmel kulaklıklar.
2024 Nothing Ear, klasik Nothing tasarımını korurken yeni özellikler getiriyor.
Nothing Ear vs Nothing Ear A: Hangisini satın almalısınız?
Buradaki herkes için kesin bir cevap yok, ancak mantığımı üç senaryoya ayırmama izin verin; birisi benden kablosuz kulaklık tavsiyemi istediğinde bunları kullanacağım.
Eğer Nothing Ear 2 sahibiyseniz, bütçeniz olmadığı ve daha iyi pil ömrü ve ses kalitesi istemediğiniz sürece yükseltmeye değeceğini düşünmüyorum. Bu durumda, yalnızca Ear mantıklıdır, çünkü A Ear'a gitmek bir yükseltmeden çok bir yan adım olacaktır.
Nothing Ear 1 sahibiyseniz, hem Ear A hem de Ear sizin için harika yükseltmeler olacaktır. Daha uzun pil ömrü, sıkıştırma kontrolleri, ikili bağlantı, daha iyi ses, daha iyi mikrofonlar, daha iyi gürültü engelleme; tüm iyileştirmelerden yararlanırsınız. Ancak ikisi arasındaki seçim, bir sonraki senaryoda açıklayacağım birkaç faktöre bağlıdır.
Kulak 1 veya 2'den herhangi birine sahip değilseniz, ancak sizi bu yeni tomurcuklardan bir çift almaya ikna ettim, o zaman Nothing Ear A çoğu insan için yeterince iyi olacaktır. Özelliklerin çoğuna fiyatının çok altında bir fiyata sahipler ve 100 dolara daha iyi bir çift kulaklık isteyemezsiniz. Ancak kablosuz şarj sizin için önemliyse, müzik tutkunuysanız ve/veya yağmurda sık sık dışarı çıkıyorsanız, bu sorunları çözdüğü için Ear en iyi satın almadır.
Nothing Ear A
Şık tasarım
ANC
LDAC
Nothing Ear
LDAC ve LHDC
Konforlu
Gelişmiş ekolayzır
Sıkça Sorulan Sorular
Nothing Ear ve Ear A su geçirmez mi?
Hem Nothing Ear hem de Ear A'nın kulaklık başlıkları IP54 derecesine sahiptir, dolayısıyla her yönden toz girişine ve su spreylerine karşı korunurlar. Nothing Ear'ın şarj kutusu, toz girişi ve her yönden daha güçlü su jetleri için IP-55 derecesine sahiptir. Ancak Ear A'nın kasası yalnızca IP-X2 derecesine sahiptir, dolayısıyla yalnızca küçük su spreylerine karşı dayanıklıdır. IP derecelendirmeleri hakkında daha fazlasını okuyun .
Nothing Ear ve Ear A'nın kablosuz şarjı var mı?
Nothing Ear kılıfı 2,5W'a kadar kablosuz şarjı destekler. Nothing Ear A kılıfı kablosuz şarjı desteklemez.
Nothing Ear ve Ear A'nın gürültü engelleme özelliği var mı?
Evet, hem Nothing Ear hem de Ear A, kullanıcı tarafından özelleştirilebilir dört farklı ayar ile 45dB'ye kadar aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir: yüksek, orta, düşük ve uyarlanabilir.
Nothing Ear ve Ear A birden fazla cihaza bağlanabilir mi?
Evet, hem Nothing Ear hem de Ear, Bluetooth Multipoint'i destekler. Bu, aynı anda iki cihaza aktif olarak bağlı kalmalarını sağlar. Ayrıca birden fazla cihazı eşleştirebilir ve bunları kayıtlı tutabilir, ardından Nothing X uygulamasında aynı anda ikisini manuel olarak açabilirsiniz.
Nothing Ear ve Ear A iPhone ile çalışır mı?
Evet, hem Nothing Ear hem de Ear A iPhone, iPad ve Mac bilgisayarlarla uyumludur.