Laravel ile gerçekleştirilen çeşitli projeler için video eğitimleri bulabilirsiniz. Bu videolar projeleri adım adım geliştirmenize yardımcı olacak ve öğrenme sürecinizi hızlandıracaktır.
- Basit Blog Platformu
- Video Serisi: Laravel Blog Tutorial
- Açıklama: Bu video serisi, Laravel kullanarak basit bir blog platformu oluşturmayı kapsar. Kullanıcı kimlik doğrulama, blog yazıları ekleme, düzenleme ve silme gibi özellikleri içerir.
- Görev Yönetim Uygulaması (To-Do List)
- Video: Laravel 8 To-Do List App Tutorial
- Açıklama: Bu video, Laravel 8 ile bir görev yönetim uygulamasının nasıl oluşturulacağını adım adım anlatır. CRUD işlemleri, kullanıcı arayüzü ve veri tabanı entegrasyonu gibi konuları kapsar.
- RESTful API
- Video Serisi: Build a RESTful API with Laravel
- Açıklama: Bu video serisi, Laravel kullanarak RESTful API oluşturmayı öğretir. CRUD işlemleri, rotalar, kontrolcüler ve JSON cevapları gibi konuları içerir.
- Kullanıcı Yönetim Sistemi
- Video: Laravel User Authentication and CRUD Tutorial
- Açıklama: Bu video, kullanıcı yönetim sistemi oluşturmayı adım adım açıklar. Laravel’in hazır doğrulama ve yetkilendirme sistemleri kullanılarak kullanıcı kayıt, giriş ve profil düzenleme işlemleri gösterilir.
- E-Ticaret Platformu
- Video Serisi: Laravel E-Commerce Tutorial
- Açıklama: Bu video serisi, Laravel kullanarak bir e-ticaret platformu oluşturmayı kapsar. Ürün listeleme, sepet işlemleri, ödeme entegrasyonları ve kullanıcı yönetimi gibi konular detaylıca anlatılır.
- Laravel Eğitimleri: Laravel From Scratch - Traversy Media
- Açıklama: Traversy Media'nın Laravel eğitim serisi, Laravel framework'ünü kullanarak çeşitli uygulamalar oluşturmayı öğretir. Temel konulardan ileri seviye konulara kadar geniş bir yelpazeyi kapsar.
- Resmi Laravel Videoları: Laravel Official YouTube Channel
- Açıklama: Laravel’in resmi YouTube kanalı, Laravel ile ilgili birçok eğitim ve tanıtım videosu sunar. Laravel’in yeni özellikleri, paketleri ve güncellemeleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
Son düzenleme: