Yeni başlayanlar için laravel ile 5 backend web uygulaması(kaynaklar ile birlikte)

Zafer

Yeni Üye
Laravel ile gerçekleştirilen çeşitli projeler için video eğitimleri bulabilirsiniz. Bu videolar projeleri adım adım geliştirmenize yardımcı olacak ve öğrenme sürecinizi hızlandıracaktır.

1. Basit Blog Platformu
    • Video Serisi: Laravel Blog Tutorial
    • Açıklama: Bu video serisi, Laravel kullanarak basit bir blog platformu oluşturmayı kapsar. Kullanıcı kimlik doğrulama, blog yazıları ekleme, düzenleme ve silme gibi özellikleri içerir.
  2. Görev Yönetim Uygulaması (To-Do List)
    • Video: Laravel 8 To-Do List App Tutorial
    • Açıklama: Bu video, Laravel 8 ile bir görev yönetim uygulamasının nasıl oluşturulacağını adım adım anlatır. CRUD işlemleri, kullanıcı arayüzü ve veri tabanı entegrasyonu gibi konuları kapsar.
  3. RESTful API
    • Video Serisi: Build a RESTful API with Laravel
    • Açıklama: Bu video serisi, Laravel kullanarak RESTful API oluşturmayı öğretir. CRUD işlemleri, rotalar, kontrolcüler ve JSON cevapları gibi konuları içerir.
  4. Kullanıcı Yönetim Sistemi
    • Video: Laravel User Authentication and CRUD Tutorial
    • Açıklama: Bu video, kullanıcı yönetim sistemi oluşturmayı adım adım açıklar. Laravel’in hazır doğrulama ve yetkilendirme sistemleri kullanılarak kullanıcı kayıt, giriş ve profil düzenleme işlemleri gösterilir.
  5. E-Ticaret Platformu
    • Video Serisi: Laravel E-Commerce Tutorial
    • Açıklama: Bu video serisi, Laravel kullanarak bir e-ticaret platformu oluşturmayı kapsar. Ürün listeleme, sepet işlemleri, ödeme entegrasyonları ve kullanıcı yönetimi gibi konular detaylıca anlatılır.
Ekstra Kaynaklar:

• Laravel Eğitimleri: Laravel From Scratch - Traversy Media
    • Açıklama: Traversy Media'nın Laravel eğitim serisi, Laravel framework'ünü kullanarak çeşitli uygulamalar oluşturmayı öğretir. Temel konulardan ileri seviye konulara kadar geniş bir yelpazeyi kapsar.
  • Resmi Laravel Videoları: Laravel Official YouTube Channel
    • Açıklama: Laravel’in resmi YouTube kanalı, Laravel ile ilgili birçok eğitim ve tanıtım videosu sunar. Laravel’in yeni özellikleri, paketleri ve güncellemeleri hakkında bilgi alabilirsiniz.
Bu video kaynakları, Laravel ile çeşitli projeler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Adım adım rehberleri takip ederek hem teori hem de pratik bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri