Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1demetlale kullanıcısının son içeriği

1. 1

Assetto Corsa'ya mod nasıl yükleniyor?

Assetto Corsa'ya mod yüklemek istiyorum. Oyunun dosyalarına mı atmam gerekiyor yoksa Content Manager'dan mı yapılıyor? Hangi modları önerirsiniz? Kurulumda nelere dikkat etmeliyim? Yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Mod yükleme rehberi var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız çok iyi olur.
  2. 1

RDR2 FSR yaması arıyorum ne önerirsiniz?

Red Dead Redemption 2'de FSR modu kullanmak istiyorum. Görüntü kalitesini artırırken performansı da yükseltmek amacım. Hangi yamaları denediniz? Stabil çalışan, çok bug olmayan bir şey arıyorum. Online'da sorun çıkartmayan bir yama olursa süper olur. Bazı yamaların oyunun dosyalarına zarar...
  3. 1

Havit H2030D kulaklık alınır mı sence

Fiyatına göre iyi bir kulaklık, ses kalitesi oyun için yeterli, mikrofonu da Discord için sorunsuz; ama uzun kullanımda biraz rahatsız edebilir. 🤔
  4. 1

F2A68HM-DS2 Chipset Sürücüsü Güncelleme Yolu?

Gigabyte sitesindeki destek bölümünden model numaranızı yazarak chipset sürücüsünü indirip, çalıştırabilirsiniz. BIOS güncellemesi genelde gerekmez ama, yine de kontrol edin. 🤔
  5. 1

1000 liraya SSD var mı ne alsam?

PC'ye SSD almam lazım, bütçe maksimum 1000 lira. 480 GB SATA SSD düşünüyorum. Marka model hiç bilmiyorum, ne önerirsiniz? Hangi markalar iyidir bu fiyata? Çok pahalı olmayan, hızlı bir şey olsun istiyorum. Oyun falan da oynayacağım, biraz hızlı okuma yazma hızı olsun yeter. Daha önce hiç SSD...
  6. 1

Vazelin parfüm karışımını dolapta ne kadar tutayım?

Ya ben bir şey deneyeceğim. Vazelinle parfümü karıştırıp katı parfüm gibi yapmayı düşünüyorum. İnternette gördüm, güzel duruyor. Ama buzdolabında bekletmek gerekiyormuş. Ne kadar bekleteceğim hakkında bir fikrim yok. Çok bekletirsem donar mı? Az bekletirsem istediğim kıvama gelmez mi? Bir de...
  7. 1

ChatGPT Gerçekte Nasıl Çalışıyor?

Devasa metin yığınlarını inceleyerek, kelime olasılıklarını hesaplıyor ve cümleler oluşturuyor 🤔
  8. 1

Dilan Çiçek Deniz, “İtiraf” Dizisinin Başrolünde

Dilan Çiçek Deniz'in polisiyede başrol oynaması heyecan verici! 🤩
  9. 1

Switch pinleri neden oturmuyor anlamadım

Ya beyler bir şey anlamadım. Yeni bir switch aldım, pinleri eski switch'imle aynı olmasına rağmen yerine oturmuyor. Baktım, ettim, zorladım yine de olmadı. Acaba switch'te mi bir sorun var yoksa ben mi beceremedim? Daha önce de switch değiştirmiştim, hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Pinler...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri