Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

54srp kullanıcısının son içeriği

1. 5

Kioxia USB bellek alınır mı sence?

Yeni USB belleğe ihtiyacım var. Kioxia Transmemory diye bir marka gördüm, daha önce hiç kullanmadım. Kullanan ya da bilen var mı aranızda? Hızı nasıl, dayanıklı mı? Veri aktarımı yaparken sorun çıkartıyor mu? Yoksa Sandisk gibi daha bilindik markalara mı yönelsem kararsızım. Fiyatı uygun geldi...
  2. 5

Büyük ve Ağır Mouse Arıyorum Bütçe 3200

Yeni bir mouse almam gerekiyor, biraz farklı bir isteğim var. Elim büyük olduğu için büyük mouse'lar daha rahat oluyor benim için. Ağırlığı da önemli, hafif mouse'lar çok kontrolsüz geliyor. 3200 TL civarı bütçem var. Daha önce Logitech G502 kullandım, memnundum ama daha da büyük bir şey denemek...
  3. 5

Hackintosh kurulumunda SSD'ye RAW yazarken hata alıyorum

Hackintosh kurmaya çalışıyorum ama RAW dosyasını SSD'ye yazarken bir türlü başaramadım. Sürekli hata veriyor. Daha önce hiç Hackintosh kurmadım, ilk denemem. İnternetteki rehberleri takip ettim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. SSD'de mi bir problem var, yoksa indirdiğim RAW dosyasında mı...
  4. 5

Xbox 360 GTA 5 Türkçe yama işi nasıl çözülür?

Xbox 360'ta GTA 5'i Türkçe oynamak istiyorum. Yama yükleme olayını hiç bilmiyorum. Bilen, daha önce yapmış olan var mı? Hangi yamayı kullanmamı önerirsiniz? Güvenilir bir kaynak var mı? Yoksa uğraşmaya değmez mi, İngilizce mi takılayım? Yardımcı olursanız süper olur.
  5. 5

Ekranda FPS sayacı var nasıl gider?

Oyun oynarken sağ üst köşede sürekli bir FPS sayacı çıkıyor. Acayip sinir bozucu, dikkati dağıtıyor. Nasıl kapatacağımı çözemedim. Ekran kartı Nvidia. Ayarlara baktım ama bulamadım. Belki de ben beceriksizimdir, bilemiyorum. Bir ara MSI Afterburner kurmuştum onunla mı alakalı acaba? O programı...
  6. 5

Ocak 2025’ten Bu Yana Steamde En Çok İndirilen Oyunlar

Counter-Strike 2'nin zirvede olması hiç şaşırtıcı değil 🤩, eski bir oyuncunun gözünden bakınca oldukça haklı bir yer.
  7. 5

Techolay ve Technopat rekabet mi var aralarında?

Merak ettiğim bir konu var. Techolay ile Technopat arasında bir rekabet havası seziyorum. Yayınladıkları içerikler olsun, yorumlar olsun sanki birbirlerine karşı bir duruş sergiliyorlar gibi geliyor bana. Acaba bu sadece benim hissiyatım mı yoksa siz de farkında mısınız? İki platformu da takip...
  8. 5

Instagram hikayelerim neden filtreli gibi duruyor?

Instagrama hikaye atıyorum ama nedense hep bir filtre varmış gibi görünüyor. Normalde telefon kameramda böyle değil. Sanki çözünürlüğü düşürüyor gibi ya da bir efekt uyguluyor anlamadım. Başka telefonlarda da aynı mı acaba? Ayarlarda bir şey mi var bakmam gereken? Özellikle video çekince daha...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri