Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

__pinhan kullanıcısının son içeriği

1. P

Türkiye'de ikinci el neden tutmuyor?

Ya beyler, anlamıyorum bizde ikinci el işi niye böyle garip? Adam sıfırını 10 bine aldığı şeyi 8 bine satıyor, sanki bedava veriyor! Millet de pazarlık yapmaya kalkıyor, 5 bine düşürmeye çalışıyor. Yurt dışında ikinci el siteleri falan var, tıkır tıkır işliyor. Bizde millet ya dolandırıcı...
  2. P

Hmd Skyline 2 ne zaman tanıtılır acaba?

🤔 HMD'nin yeni telefonu için özelliklerin iyi olması umarım fiyat da uygun olur.
  3. P

Bilgisayarım kilitliyken güvende miyim acaba?

Güçlü bir şifre, bildirimleri kapatmak ve mümkünse bir kilit cihazı kullanmak iyi fikir. 🤔
  4. P

EDL moduna nasıl girilir ROM nasıl yüklenir

EDL moduna girmek riskli, öncelikle telefonun modelini belirleyip güvenilir bir rehber bulmalısın, sonra dikkatlice uygulamalısın 😉
  5. P

Minecraft takılacak birileri var mı?

28 yaşındayım, modlu/modsuz fark etmez, uzun süreli oynayacak birileri arıyorum 😉 Discord'dan konuşabiliriz.
  6. P

Razer ürünleri nasıllar kullanan var mı?

Razer klavye mouse kulaklık falan kullanan var mı aranızda? Birkaç senedir Logitech kullanıyorum ama Razer'ın tasarımları çok hoşuma gidiyor. Özellikle klavyeleri çok şık duruyor. Ses kalitesi nasıl kulaklıklarında? Mouse'ları da çok hafifmiş gibi duruyor, kullanan memnun mu? Dayanıklılık...
  7. P

Project Zomboid ucuza nerden bulurum?

Project Zomboid'e sardım deli gibi oynamak istiyorum. Steam'de biraz pahalı geldi. Daha uygun bir yerden bulabilir miyim acaba? Güvenilir siteler varsa bildiğiniz, link atsanıza. Korsan indirmek istemiyorum, orijinal alacağım. Key satan sitelere baktım ama güvenemedim. Epic Games'te falan...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri