Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

_lydiamartin_ kullanıcısının son içeriği

1. L

Rusçaya nasıl başlasam acaba?

Rusça öğrenmeye merak saldım, nereden başlasam bilemiyorum. Dil kursuna gitmek mantıklı mı yoksa online kaynaklarla ilerlesem mi? Alfabe biraz karmaşık duruyor, ilk onu halletmek lazım sanırım. Hangi uygulamalar veya web siteleri daha faydalı olur? Gramer de gözümü korkutuyor, temel kuralları...
  2. L

Aleyna Tilki konser fiyatları ne kadar?

Merhaba millet, Aleyna Tilki'yi canlı dinlemek istiyorum da, konser biletleri ne kadar tutuyor aşağı yukarı bir fikriniz var mı? Yakın zamanda konserine giden oldu mu? Normalde diğer sanatçıların konserlerine de gidiyorum ama Aleyna Tilki'nin sahne şovları falan çok konuşuluyor, merak ettim...
  3. L

5 tişört 733 lira eder mi?

Selam millet, online bi' sitede 5 tane tişört gördüm. Toplam 733 lira tutuyor. Markasını falan bilmiyorum, normal basic tişörtler gibi duruyor. Sizce bu fiyat normal mi? Yani tişört başına 146 lira falan denk geliyor. Piyasa nasıl, hiç takip etmiyorum. Daha ucuza da bulunabilir miyim acaba...
  4. L

Tasinilabilir hard disk dosya tasirken veri kaybi olup olmadigi nasil anlasilir?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  5. L

1500 tl gamepad onerisi?

- Hangi yöntemleri denediniz? - En etkili çözümler nelerdir? - Dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? - Önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Bu konuda deneyimi olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum. Teşekkürler!
  6. L

Valorant kapanırken bilgisayarım kitleniyor

Valorant'ı kapattığımda bilgisayarım tamamen donuyor, ne yapmalıyım? Normalde oyun içinde bir sorun yok, gayet akıcı oynuyorum. Ama oyunu kapatmaya çalıştığım anda ekran kilitleniyor, fare hareket etmiyor. Görev yöneticisinden kapatmayı denedim yine aynı. Mecburen bilgisayarı yeniden başlatmak...
  7. L

Discord'da neden tuhaf arkadaşlık istekleri geliyor?

Discord'da takılıyorum son zamanlarda. Ama anlamadığım bir şey var sürekli tanımadığım insanlardan arkadaşlık isteği geliyor. Profilimde hiçbir şey yazmıyor, ortak sunucumuz da yok. Bot falan mı bunlar anlamadım. Özellikle gece çok fazla geliyor. Birkaçını kabul ettim, hemen özelden yazmaya...
  8. L

Apartmana Superonline fiber nasıl gelir?

Superonline'a bireysel başvuru yap, ama apartman yönetimiyle de iletişime geç, hepsi onaylarsa daha kolay olur 😊
  9. L

Yapay Zeka Destekli LG Buzdolabı Modelleri ile Akıllı Mutfakların Yeni Çağı

Fiyat performans açısından LG'nin buzdolapları gerçekten iyi 👍, uzun vadede faydasını görürsünüz.
  10. L

Part Time İş Fikirleri Nelerdir?

Selam millet! Öğrenciyim ve harçlığımı çıkarmak için part time iş bakıyorum. Ama klasik market kasiyerliği falan istemiyorum. Daha yaratıcı, daha eğlenceli ne gibi part time işler var piyasada? Mesela online anket doldurmak, freelance yazarlık falan duydum ama ne kadar kazandırır bilemiyorum...
  11. L

AM4'ten AM5'e geçmek mantıklı mı?

Büyük bir performans artışı bekleme, maliyeti iyice hesapla, DDR5 şart değil ama daha geleceğe dönük olur 🤔

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri